Butigo’nun Platform Topuk Modelleriyle Yaz Şıklığınızı Tamamlayın

Butigo’nun Platform Topuk Modelleriyle Yaz Şıklığınızı Tamamlayın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Butigo’nun Platform Topuk Modelleriyle Yaz Şıklığınızı Tamamlayın

Tarihler: 02 Temmuz 2018 Pazartesi ~ 02 Eylül 2018 Pazar

Firma: Butigo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 2, 2018 ~ Eyl 2, 2018

Şehirli kadının vazgeçilmez ayakkabı markası Butigo, sezonun en rahat trendlerinden platform topuk koleksiyonuyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Butigo’nun lazer kesimli ve süet görünümlü platform topukları yaz boyunca kadınlara, göz alıcı bir şıklık sunuyor.

Dünya moda akımlarından ve sezon trendlerinden ilham alarak hazırladığı koleksiyonlarla dikkat çeken Butigo’nun yepyeni platform topuk modelleriyle kadınlar kendini baştan yaratıyor!

Platform topuğun zarif tasarımlarla buluştuğu Butigo koleksiyonunda, siyah rengin yanı sıra taba ve monokrom kullanımlar da öne çıkıyor. Bilekten bağlı modellerden fermuar detaylı ve bantlı modellere onlarca seçenekle vitrinlere çıkan Butigo’nun dolgu topuk koleksiyonu, yaz kombinlerinin en rahat tamamlayıcısı olacak! Platform topuğun modern tasarımlarla buluştuğu Butigo’nun sezon trendi renklerdeki ayakkabılarıyla her an her yerde tarzınızla öne çıkabilirsiniz. Jeanler, spor elbiseler ve uçuşan eteklerle kolaylıkla kombinlenebilecek olan Butigo’nun platform topuk ayakkabıları, her tarzın en şık tamamlayıcısı olacak!

Butigo’nun 2018 Yaz koleksiyonunda yer alan platform topuk modellerini görebilmek için FLO mağazalarına uğrayabilir, www.flo.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT