Büyüleyici Renk Fas Kırmızısı

Büyüleyici Renk Fas Kırmızısı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Büyüleyici Renk Fas Kırmızısı

Tarihler: 02 Temmuz 2018 Pazartesi ~ 02 Eylül 2018 Pazar

Firma: Cacharel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 2, 2018 ~ Eyl 2, 2018

Rotasını Kızıl Kent Marakeş’in büyüleyici atmosferine çeviren Cacharel, güneşin soldurduğu derin renk Fas kırmızısının asil ve canlı duruşunu modern stil ile bir araya getiriyor ve ortaya kontrastın cesaretini sergileyen özel bir koleksiyon çıkarıyor.

Şehrin tüm sokaklarını ve binalarını saran Fas kırmızısı; dokuma tezgahlarından çıkan ipliklerde, Marakeş’in çiçeği starliçelerde kendini gösteriyor. Detaylardaki titizliği ile bilinen Cacharel de bu uyumu tüm koleksiyonuna yansıtıyor ve Marakeş Krallığı’nın rengini kimi zaman kıyafetlerin tümünde kullanırken kimi zaman da astara veya iç dikişlere işleyerek tüm koleksiyonda canlı bir harmoni sergiliyor.

Fas kırmızısı, özellikle gün batımıyla birleşince, derin bir yaşanmışlığı düşündüren büyülü bir atmosfer ortaya çıkar. Bu gösterişli renkten esinlenen Cacharel, bazen siyah kumaş üzerine atılmış kırmızı iplik yumağı etkisiyle bir desen yaratarak zıtlıkların gücüne gönderme yaparken, bazen de Fas kırmızısını kırık beyaz ile dokuyarak, melanj etkisiyle tasarlanmış kumaşlarla daha soft tonlara yer veriyor. Kimi zaman da beyaz gömlek üzerine uyguladığı Fas kırmızısı mikro desenlerde bu keskin rengi yaşatıyor.

Renk konusundaki cesareti ve detaylardaki bütünlüğü ile Cacharel, yazın enerjik havasına uygun İlkbahar/Yaz 2018 Koleksiyonu’nu stiliyle fark edilen erkekler için göz alıcı bir seçenek olarak sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT