Büyüyüp Küçülebilen Çocuk Kayak Kıyafetleri Koleksiyonu SUKUSUKU SPX’te

Büyüyüp Küçülebilen Çocuk Kayak Kıyafetleri Koleksiyonu SUKUSUKU SPX’te

Alışveriş Alışveriş Rehberi Büyüyüp Küçülebilen Çocuk Kayak Kıyafetleri Koleksiyonu SUKUSUKU SPX’te

Tarihler: 15 Aralık 2020 Salı ~ 15 Şubat 2021 Pazartesi

Firma: Phenix

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 15, 2020 ~ Şub 15, 2021

Kayak sporundaki sert hava koşullarında kullanıcıların ihtiyaç duydukları koruma ve konforu karşılayacak biçimde ürettiği kıyafet seçenekleriyle sporcuların ve kayakseverlerin popüler markalarından biri olan Phenix’in büyüyüp küçülebilen çocuk kayak kıyafetleri koleksiyonu SUKUSUKU SPX mağazalarında ve www.spx.com.tr’de sizleri bekliyor.

Kayak dünyasındaki önemli inovasyon fikirlerinden birisi olan büyüyüp küçülebilen Phenix SUKUSUKU, bir kayak kıyafetinin en az 4 yıl giyilmesini sağlıyor.

Mont ve pantolondan oluşan koleksiyonda yer alan modellerde erkek çocukları için kamuflaj desenli siyah-kırmızı renkleri ile Libra Kids takım, sarı-lacivert renklerde Norway Alpine Team Kids takım sunuluyor. Koleksiyonda kız çocukları için de gök kuşağı renklerindeki Rainbow Kids takım ile pembe-mavi tonlardaki Pisces Kids takım seçenekleri yer alıyor.

Koleksiyonda kullanılan teknolojiler kapsamlı araştırmalarla Penix ARGE merkezinde geliştirilen yüksek performanslı Phenix 20,000mmH2O ve Phenix 10,000mmH2O kumaşı ile en zorlu koşullarda kuru tutma, üstün su geçirmezlik, rüzgar geçirmezlik ve nefes alabilirlik özelliklerine sahip.

Çocukların karda maksimum eğlenceyi yaşamaları için en iyi kayak ürünlerini özenle geliştiren Japon kayak ürünleri markası Phenix, ergonomik tasarımlı kayak kıyafetleri ile maksimum özgürlük sağlamayı hedefliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT