Cacharel'den Exclusive Alpaka Palto

Cacharel'den Exclusive Alpaka Palto

Alışveriş Alışveriş Rehberi Cacharel'den Exclusive Alpaka Palto

Tarihler: 05 Şubat 2019 Salı ~ 05 Nisan 2019 Cuma

Firma: Cacharel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 5, 2019 ~ Nis 5, 2019

İncelikli terziliği ve özgün tasarımlarıyla öne çıkan Cacharel, alpaka yünden tasarlanmış özel paltosu ile bakışları üzerine toplayacak bir görünümü garantiliyor.

Cacharel’in Exclusive serisinden kum rengi kaşe palto, en değerli yünlerden olan alpakadan tasarlandı, sıcaklığı kadar klas duruşuyla da ayrıcalıklı. Özel ipliklerle dokunmuş palto, takım elbise ile kombinlenerek iş ortamları için mükemmel bir stil sunuyor.

Hafta sonları için konforlu bir şıklık sergilemek isteyen Cacharel erkeği, bu özel paltoyu denim pantolon ve yüzde yüz yün bakır rengi triko ile tamamlayarak fark yaratacak bir tarz sunma şansı elde ediyor. Kombinin tamamlayıcısı ayakkabılar ise rengi ve stiliyle kombinasyona ayak uydurmakla kalmıyor, mevsimin gerektirdiği fonksiyonel tasarım ihtiyacına beklenen yanıtı veriyor: Rengi fındık kabuğundan açık kahveye dönen degrade süet botlar, mum kaplama bitişiyle su geçirmiyor; ıslansa da leke yapmıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT