Cacharel, Saf İpeğin Cazibesini Annelerle Buluşturuyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Cacharel, Saf İpeğin Cazibesini Annelerle Buluşturuyor

Tarihler: 08 Mayıs 2013 Çarşamba ~ 12 Mayıs 2013 Pazar

Firma: Cacharel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 8, 2013 ~ May 12, 2013

Romantik çizgileri %100 saf ipek dokusuyla birleştiren Cacharel, Anneler Günü’ne değer katan modelleriyle öne çıkıyor. Sınırlı sayıda üretilen 2013 ilkbahar yaz koleksiyonu Cacharel eşarpları, natürel renkler ve kendine has stilliyle moda severlerin ve tüm annelerin beğenisine sunuluyor.

İpekten güzelliğe uzanan yolda, birbirinden zengin seçenekler sunan Cacharel, yeni sezon eşarplarındaki modern çizgiler ve çoklu desenler içeren temalarıyla benzerlerinden ayrılıyor.

Nostaljik esintiler taşıyan ve her dönemde ilgi çekici bir aksesuar olarak öne çıkan eşarplar, Cacharel’in narin ipek dokusu ve tasarımlarındaki kendine özgü çizgileriyle, zamandan bağımsız bir moda anlayışına hizmet ediyor. Cacharel eşarpları bluz, ceket ve gömleklerin eşsiz tamamlayıcısı olmasının yanı sıra, dünya modasından taşıdığı ince detaylarla da dikkat çekiyor.

%100 ipek, %100 doğal güzellik

Saf ipeğe stil kazandırarak kadınların beğenisine sunan Cacharel’in 2013 ilkbahar yaz koleksiyonunda yer alan ipek eşarplar, moda severler için doğal güzelliğin kapılarını aralıyor. Cacharel’in turkuaz, buz mavisi, pembe ve beyaz renk seçenekleri, duygusal ve romantik annelerle uyum sağlarken; fuşya, lacivert ve yeşil renkleri ise, renkli kişiliği olan annelere hitap ediyor. Cacharel 2013 ilkbahar yaz koleksiyonunda yer alan ipek eşarplar, renkleriyle olduğu kadar, özgün çizgileriyle de adından söz ettiriyor. Günlük kullanıma uygun olarak tercih edilebilecek geometrik desenli tasarımlarının yanı sıra, özel günlerde giysilerin en vazgeçilmez tamamlayıcısı olan, kıvrımlı ve yuvarlak hatlı desenleriyle de göz dolduruyor.

Cacharel’in 2013 ilkbahar yaz eşarp koleksiyonları, asalet ve romantizmin dengeli birlikteliğiyle, özel günlerin en göz alıcı aksesuarı olmaya aday.

Cacharel eşarplarını, Aker Mağazaları’nda ve seçkin satış noktalarında bulabilirsiniz.

Anneler Günü 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT