Cacharel ve Pierre Cardin ile Tiril Tiril Bir Yaz

Alışveriş Alışveriş Rehberi Cacharel ve Pierre Cardin ile Tiril Tiril Bir Yaz

Tarihler: 24 Temmuz 2012 Salı ~ 24 Eylül 2012 Pazartesi

Firma: Cacharel - Pierre Cardin

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 24, 2012 ~ Eyl 24, 2012

Cacharel ve Pierre Cardin, İlkbahar-Yaz 2012 Koleksiyonu’nda birbirinden şık desen ve renk kombinasyonu ile göz alıyor. Geniş bir yelpazede hazırlanan tasarımlar, yaz sıcaklığında özgür ve özgün seçenekler sunuyor.

Koleksiyonlar sadece renk ve desen konusunda değil, kullanımda da sonsuz özgürlük veriyor. Bir tüy kadar hafif, yaz sıcağında serinlik sağlayan Cacharel ve Pierre Cardin eşarp ve fularları, zarif boyunları süsleyen bir aksesuar olarak kullanılabiliyor. Çanta ile kombinlenerek ayrı bir hava yaratan modeller, etek ve ceketlerde şık bir kemer görevi de görebiliyor. Genç zevklere hitap eden desenlerde hazırlanan fularlar ise istenirse bilekte bile kullanılarak farklı bir tarz yaratılabiliyor.

Yüzde yüz saf ve birinci sınıf ipeğe değer katan Cacharel tasarımları, günlük ve özel hayatta bütün sadeliğinize rağmen güzelliğinizi ortaya çıkaracak kadar zarif ve albenili... Güneş kırmızısı, okyanus mavisi ve doğa yeşilinin tonları en güzel Cacharel tasarımlarıyla bütünlenerek yaz şıklığınızı tamamlıyor.

Yaz mevsiminin canlı ve hareketli renkleri, Pierre Cardin’in kalitesi ve elegan çizgisiyle birleşerek farklı bir güzellik sergiliyor. Dünyanın en kaliteli ipeklerinden üretilen estetik, dayanıklı ve göz alıcı eşarplar iyi giyimi seven kadınlara kendini özel hissettiriyor. Çiçek motiflerinden modern çizgilere, yazılı desenlerden marin esintisini yansıtan tasarımlara uzanan geçişler, markanın özgün formuyla birleşerek, Pierre Cardin kadınını farklılaştıran bir stile dönüşüyor.

Cacharel ve Pierre Cardin İlkbahar-Yaz 2012 Koleksiyonu seçkin satış noktalarında sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT