Çakı Gibi Sevgiliye En Güzel Hediye: Victorinox Çakı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Çakı Gibi Sevgiliye En Güzel Hediye: Victorinox Çakı

Tarihler: 22 Ocak 2013 Salı ~ 14 Şubat 2013 Perşembe

Firma: Victorinox

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 22, 2013 ~ Şub 14, 2013

Sevgililer Günü 2013 geldi çattı. Sevgilinize veya eşinize bugüne kadar pek çok hediye aldınız veya ilk defa bir hediye alacaksınız. Hem farklı, hem kullanışlı hem de oyuncak gibi elinden bırakamayacağı, her kullandığında sizi hatırlatacak bir önerimiz var.

Çakı denildiğinde ilk akla gelen, İsviçre’nin bir numaralı çelik markası Victorinox’un çakıları tam da istediğiniz gibi bir hediye olacaktır.

Bir erkeğe hediye almak kolaydır ama hep aynı şeyler arasında dönüp dururuz. Oysa erkelerin mekaniğe ve teknolojiye olan ilgilerini bilmemize rağmen neyi seveceği konusunda pek de emin olamayız. Ama; alışılmışın dışında, farklı ve fonksiyonel Victorinox çakı ve kalemi elinden düşürmeyeceğinden emin olabilirsiniz. Bu sevgililer gününde, sevdiğinize şık ve kullanışlı bir hediye alarak yüzündeki mutluluğu yakından görebilirsiniz.

1884 yılında İsviçre Alp’lerinin eteklerindeki Ibach kasabasında, İsviçre Ordusu için kullanışlı ve sağlam bıçak üretmek üzere yola çıkan Victorinox; bugün dünyanın en bilinen markalarından biri olarak yüzyılı aşan geçmişiyle dikkat çekiyor. 128 yıl önce başlayan ve sonra teknoloji ile gelenekseli birleştirerek devam eden bu macera; günümüzde, hayatımızı kolaylaştıran pek çok ürün ile karşımıza çıkıyor.

Hayatın çeşitli alanları için kullanım kolaylığı sağlayan; fonksiyonel ve eşsiz kalitede ürünler tasarlayıp üreten Victorinox; dünyanın en bilinen ve güven duyulan marka sıralamasında üst sırada yer almaktadır. Çakı, ev ve profesyonel mutfaklar için bıçak, mutfak el aletleri, saat, seyahat ve iş çantaları, parfüm gibi pek çok alanda üretim yapan Victorinox; hayatınıza girdiğinde vazgeçemeyeceğiniz aksesuarınız olacaktır.

Fiyat : Çoklu Çakı Görseli 55.- TL / adet
Hediye Paketi olan görsel 79,9.- TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT