Camicissima Non-Iron Serisi ile Kırışmayan şıklık

Camicissima Non-Iron Serisi ile Kırışmayan şıklık

Alışveriş Alışveriş Rehberi Camicissima Non-Iron Serisi ile Kırışmayan şıklık

Tarihler: 23 Ekim 2018 Salı ~ 23 Aralık 2018 Pazar

Firma: Camicissima

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 23, 2018 ~ Ara 23, 2018

Farklı tasarımları, kaliteden ödün vermeyen kumaşları ve her bedene uygun kesimleri ile İtalyan şıklığını tüm dünyadaki erkek moda severlerin beğenisine sunan Camicissima, ütü gerektirmeyen ve gün boyu formunu koruyan Non-Iron serisi ile sınırsız stilin sırrını ortaya koyuyor.

%100 pamuk içeriği ile konfordan ödün vermeyen ve ütü gerektirmeyen yapısıyla Non-Iron, yoğun günlere ve çalışma temposuna ayak uyduruyor. Kırışmayan kumaşın özenli tasarımla birleştiği Non-Iron gömlekler ile ne yoğun toplantılar ne de trafikte geçirilen uzun saatler Camicissima erkeğinin stilini bozamıyor. Gün boyu sabahın ilk saatlerinde yeni giyilmiş kadar düzgün duran ve ütü gerektirmeyen koleksiyon ile şehir yaşamı ve seyahatlerde tarz garantisi Camicissima tarafından sağlanıyor.

Çamaşır makinesinde yıkanabilen ve sonrasında ütü gerektirmeyen Non-Iron gömlekler, giyiminde kaliteyi merkeze konumlandıran erkeklere eşsiz bir konfor ve stil deneyimi sunuyor.

Her vücut tipine uygun bir şekilde kişiselleştirebilme imkanı ve gömlek beden ölçüm hizmeti ile özel dikime ihtiyaç duymayan Camicissima gömlekleri mağazalarında hayatın her alanında stil ve konfor hedefleyen erkek moda severlerin beğenisine sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT