Camper, Sonbahar/Kış 2021 Koleksiyonu

Camper, Sonbahar/Kış 2021 Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Camper, Sonbahar/Kış 2021 Koleksiyonu

Tarihler: 13 Eylül 2021 Pazartesi ~ 13 Kasım 2021 Cumartesi

Firma: Camper

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 13, 2021 ~ Kas 13, 2021

Camper, Sonbahar/Kış 2021 koleksiyonunun bir parçası olarak piyasaya sürülen en yeni bağcıklı model Walden'ı sunuyor. Adını, Henry David Thoreau'nun vahşi doğada kendi kendine yeten bir şekilde yaşadığı, zamanın izini sürdüğü 1854 tarihli kitabının başlığından alan Walden, sadeliği, içsel gücü ve doğaya saygıyı temsil ediyor. Camper'ın güçlü bireysellik anlayışına uygun olarak, Walden benzersizdir ve Thoreau'nun hayatı sizin şartlarınıza göre yaşama felsefesini yansıtan kendi ritmine adım atar.

Yeni sezonda Walden unisex, dayanıklı ve daha sürdürülebilir malzemelerden yapılmış şık bir stil olarak yeniden tasarlandı. Leather Working Group tarafından Altın ve Gümüş olarak sertifikalandırılan el yapımı deri ile ustalıkla üretilen Walden, krom içermezken geri dönüştürülmüş pamuk ve PET'ten yapılmış astarlara sahiptir. Ekstra hacim ve esnekliğe sahip kalın kauçuk tabanı olan Walden, ekstra destek ve konfor için elastik bağcıklara ve OrthoLite® Geri Dönüştürülmüş™ çıkarılabilir ayak tabanına da sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT