Canlı ve Hareketli Tasarımlar

Canlı ve Hareketli Tasarımlar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Canlı ve Hareketli Tasarımlar

Tarihler: 05 Şubat 2018 Pazartesi ~ 05 Nisan 2018 Perşembe

Firma: Koton

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 5, 2018 ~ Nis 5, 2018

2018 İlkbahar-Yaz Koton Kids Koleksiyonu tasarım zenginliğiyle çocuklara rahat ve şık alternatifler sunuyor.

Koton Kids, yeni sezonuyla renkli ve eğlenceli koleksiyonlarına bir yenisini daha ekliyor. Çocukların moda dünyasına hayal güçlerini geliştiren ve hareket özgürlüğünü sağlayan konforlu tasarımları kazandıran Koton Kids, ilkbahar-yaz döneminde canlı ve hareketli modelleriyle dikkat çekiyor.

Kız Çocuklarına Özel Dört Farklı Konsept

Koton Kids koleksiyonundaki kız çocuk modelleri dört farklı konseptte toplanıyor. Tatlı Fırfırlar, Spor-Şık, Dans eden Unicorn ve Gün Işığı konseptleriyle küçük hanım efendiler için sevimli ve etkileyici bir koleksiyon sunuluyor.

Fırfırlar Buraya!

Koton Kids’in kız çocukları için hazırladığı Tatlı Fırfırlar konsepti ile tüm tasarımlarda hareketlilik yaşanıyor. Çocukların enerjik dünyasına tatlı dokunuşlar yapan kapsülde açık omuz ve kloş proporsiyonlar ön plana çıkıyor. Kırmızı, çivit mavisi, siyah ve beyaz renklerinin hakim olduğu tasarımlarda çizgili ve pamuklu kumaşlar farklı ölçülerdeki elbise ve bluz tasarımları için kullanılıyor. Soft ve parçalı elbiselerin de bulunduğu koleksiyonda kalp desenleri sıklıkla tercih ediliyor.

Sportif Şıklık Dönemi Başlasın

Yeni aktif sporlardan esinlenerek hazırlanan tasarımların dünya modasında etkisini gösterdiği dönemde Koton Kids, küçükleri sportif şıklıkla erken yaşta tanıştırıyor. Yan şeritlerin, zıt renklerin, takım harflerinin ve rozet eklemelerinin bulunduğu kapsül, günlük kumaş ve rahat formlarla birleşiyor. Geniş fırfırlar spor-şık kapsülü içinde de etkisini gösterirken eşofman yanlarındaki kalın harfler ve çizgiler ile tasarımlara estetik dokunuşlar yapılıyor. Kapsüle kırmızı, yeşil, siyah ve beyaz renkleri ile enerjik bir ruh kazandırılıyor.

Unicorn Aşkına

Koton Kids, çocukların sevgilisi Unicorn’u kot ve günlük jarse bluz tasarımlarıyla bir araya getiriyor. Şeker pembe, gümüş ve rengarenk metaliklerin yer aldığı kapsül ile çocukların hayal dünyasına uzanılıyor. Bluzlarda ikonik grafik detayları olarak sim ve pullardan oluşan kalp şekillerini kullanan Koton Kids, her yönden ışıldayan yıldızlar ve pembe şeritlerle özgün eşofman tasarımlarına imza atıyor. Dans Eden Unicorn konseptinde birleşen tasarımlar arasında metalik uzun pileli etek ile giyilen bol kesim sweatshirt ve bomber ceket kombini dikkat çekiyor.

Güneş Banyosu “Miss Sunshine”

İlkbahar-Yaz mevsiminin habercisi güneş, Koton Kids Koleksiyonu’na ilham oluyor. Canlı turuncu, haki ve kot mavisiyle doğanın enerjisini tasarımlarına yansıtan kapsül parlak ve zarif tasarımlar sunuyor. Çiçek süslemeleri, gökkuşağı ve kalp desenleriyle capcanlı bir koleksiyon oluşturulurken neşeli diyaloglar tasarımlara taşınıyor. Kapsülde, 5 cepli yüksek belli modelleri ve kaba pamuklu kumaşlarıyla kotlar ivme kazanıyor.

Koton Kids Erkekleri Hareketten Vazgeçmiyor

2018 İlkbahar-Yaz Erkek Koleksiyonu iki farklı konseptle sezonda yerini alıyor. Erkek çocuklarının enerjik dünyasına hareket özgürlüğü sağlayan tasarımlarla uyum sağlayan Koton Kids Erkek Çocuk Koleksiyonu, yeni sezonda spor-şık ve askeri kapsülleriyle dikkat çekiyor.

Sporcu Şıklığı

Yeni aktif sporlar etkisini Koton Kids Erkek Çocuk koleksiyonunda da gösteriyor. Yan şeritler, zıt renkler, takım harfleri ve rozet eklemeleri erkek çocuk koleksiyonu için de farklı formlarda sezona sunuluyor. Kumaşlarda oluşturulan desenler ile deri görünümlü malzemelerin kullanıldığı kapsülde yumuşak jarseler yeniden yorumlanıyor. Eşofmanların ön ve yan kısımlarında bulunan büyük harflerle takım ruhu yaşatılırken takım ceketleri, reglan kol ve zıt kumaşlar ile baharın trendleri arasında yer alıyor.

Kamuflajın Dönüşümü

Kamuflajın moda dünyasındaki etkisi Koton Kids Erkek Çocuk Koleksiyonu’nda da gözler önüne seriliyor. Yeni renk ve desen kombinleriyle 2018 İlkbahar-Yaz sezonuna yenilenerek gelen kamuflaj; haki, mavi, siyah, bej, açık ve orta gri renk birleşimleriyle dikkat çekiyor. Omuzlarda kapitone uygulamaları ile süet formunda şekillendirilen, fermuar ve kapüşon gibi detaylarla zenginleştirilen bomber ceketler kapsülün kilit parçalarını oluşturulurken, tasarımlarda optik etki yaratmak için kullanılan turuncu grafikler ile tasarımlar özgünleşiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT