Caribou Coffee'den İki Sıradışı Yeni Yıl Lezzeti

Alışveriş Alışveriş Rehberi Caribou Coffee'den İki Sıradışı Yeni Yıl Lezzeti

Tarihler: 12 Aralık 2012 Çarşamba ~ 31 Aralık 2012 Pazartesi

Firma: Caribou Coffee

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 12, 2012 ~ Ara 31, 2012

Caribou Coffee, Yeni Yılı İçinizi Isıtacak İki Sıra Dışı Lezzetle Karşılıyor; Tuzlu Karamel Budino ve Tuzlu Karamel Mocha.

Amerikalı kahve zinciri Caribou Coffee’nin yılbaşı kahveleriyle damaklar yepyeni bir tatla tanışacak, karamel lezzeti içinizi ısıtacak. Özel bir tuz kullanılarak hazırlanan Tuzlu Karamel Budino ve Tuzlu Karamel Mocha, farklı lezzetler denemek isteyenler için sadece sınırlı bir süreyle, Caribou Coffee Türkiye şubelerinde satışa sunuluyor.

Amerikalı kahve zinciri Caribou Coffee Türkiye’deki ilk şubesini geçtiğimiz yıl İstanbul Caddebostan’da açtı. Türkiye pazarına girdikten kısa bir süre sonra kahve severlerin yeni adresi haline gelen Caribou Coffee, kışı, menüsüne eklediği özel yılbaşı lezzetleriyle karşılıyor.

Dünya trendlerinin yakın takipçisi Caribou Coffee bu yılbaşı misafirlerine sıra dışı iki lezzet sunuyor. Tuzlu Karamel Budino ve Tuzlu Karamel Mocha… Tatlılarda kullanıldığında lezzeti ön plana çıkaran tuz, kahve deneyimizi de zenginleştirilecek; kahvenin tadını ve kokusunu daha yoğun hissetmenizi sağlayacak. Tuzlu Karamel Budino espresso bazına eklenen buharda pişirilmiş süt, üzerine karamel sos ve özel bir tuz ilave edilerek yapılıyor. Tuzlu Karamel Mocha ise, espresso, eritilmiş çikolata parçacıkları, krema, üzerine karamel sos ve özel tuzla kahve severler için alternatif bir tat sunuyor.

Caribou Coffee bu yılbaşı kahvesini pasta eşliğinde sevenleri de unutmadı. Çikolatalı yeni yıl pastası Caribou Coffee’nin yiyecek menüsüne yılbaşı heyecanı ve farklı bir tat getiriyor.

Caribou Coffee’de bol sütlü, çikolatalı veya yoğun espresso lezzetli tüm sıcak ve soğuk kahveler dünyanın en kaliteli, %100 Arabica çekirdekleri kullanılarak hazırlanıyor. Sütlü tüm içeceklerde taze günlük süt ve çikolata bazlı içeceklerde gerçek eritilmiş çikolata kullanılıyor.

Caribou Coffee’den İki Özel Yılbaşı Hediyesi
Caribou Coffee bu yılbaşı için ayrıca müşterilerine iki yeni hediye alternatifi de sunuyor. Yılbaşına özel tasarlanmış French Press ve Caribou Blend çekirdek kahve ile özel tasarım kupa ve çikolatalı kahve drajeden oluşan iki farklı hediye paketi yılbaşı süresince Caribou mağazalarında müşterilerini bekliyor.

Caribou Coffee, İstanbul’da Caddebostan, Şaşkınbakkal, Suadiye, İstinye Park, Palladium, Ümraniye Meydan Avm ve Olivium AVM mağazaları ile Ankara, Bursa, Eskişehir, Kayseri, Adana, İzmir ve Mersin’deki şubelerinde kahve severleri bekliyor. Önümüzdeki aylarda İstanbul City’s Nişantaşı alışveriş merkezinde yeni şubesini açmaya hazırlanıyor.

Yılbaşı 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT