Carnaby Street’le 1960’lar Londrası’na Yolculuk

Alışveriş Alışveriş Rehberi Carnaby Street’le 1960’lar Londrası’na Yolculuk

Tarihler: 01 Ekim 2014 Çarşamba ~ 01 Aralık 2014 Pazartesi

Firma: Forever New

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 1, 2014 ~ Ara 1, 2014

Forever New’in yeni koleksiyonu Carnaby Street, 1960’lar Londrası’nın şıklığını günümüzün stil sahibi kadınının ayağına getiriyor. Neon renk cümbüşünün ve pop art baskılı tasarımların kullanıldığı ikonik koleksiyonla her kadın kendi tarzını yaratacak

Dünyanın farklı şehirlerinden ilham alarak hazırladığı koleksiyonlarıyla modaya yön veren Avustralyalı giyim markası Forever New’in yeni koleksiyonu Carnaby Street, sizi 1960’ların Londra’sında zaman yolculuğuna çıkarıyor. O günlerde moda dünyasında fırtına gibi esen “modernizm” hareketinden etkilenen ikonik koleksiyon, stil sahibi genç kadınlar için yeniden tasarlandı.

Modernizmin Gerçek Ruhu

Modernizmin gerçek ruhunu yansıtan koleksiyon, koyu ve birbirinden farklı neon renklerin bir araya geldiği kombinlerin yanı sıra pop-art baskılı tasarımlardan da ilham alıyor. Gri ve camel gibi kışın vazgeçilmez renkleri de kiraz pembesinin ve mod kırmızısının kıvrımlarıyla harmanlanıyor.

Polka puantiyeli desenler normal ya da büyük boy siyah-beyaz kalıplar için anahtar rol oynuyor. Yüksek yaka veya transparan eklemeli deri aksesuarlar ise elbiselere gösterişli bir hava katıyor. Cesur renklerdeki çift sıra düğmeli ceketler ile düz pantolonlar ve kontrast renkli lüks kazaklar üzerine giyilen kabanlar koleksiyonun en çekici parçasını oluşturuyor. Co-ords trendini yansıtan pop renklerdeki crop top, etek – şort takımlar koleksiyonun “olmazsa olmaz” parçaları arasında yerini alıyor.

Şimdi vakit kaybetmeden en yakın Forever New mağazasına uğrayarak şık Carnaby Street ürünleriyle kendi tarzınızı yaratın…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT