Çay ve Kahve Keyfi Dore ile Bambaşka

Alışveriş Alışveriş Rehberi Çay ve Kahve Keyfi Dore ile Bambaşka

Tarihler: 14 Ocak 2013 Pazartesi ~ 14 Mart 2013 Perşembe

Firma: Dore

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 14, 2013 ~ Mar 14, 2013

Ev konforunda alışveriş imkânı sunan Dore’nin Şubat ayı kataloğunda yer alan Fine Bone China serisi, çay ve kahve saatlerinin vazgeçilmezi olacak.

Cazip fırsatlarıyla akıllı alışverişin yeni adresi Dore, Şubat ayı kataloğunda yer alan Fine Bone China serisi ile fark yaratıyor. İnce ve pürüzsüz yapısıyla dikkat çeken ve Fine Bone China porselenden üretilen kupalar ve 2’li çay fincan seti, dayanıklılığı ve beyazlığı ile dikkat çekiyor. Fine Bone China Serisi, darbe ve ısı değişimlerine de daha dayanıklı…

Bulaşık makinesinde yıkanabilen Fine Bone China aynı zamanda kahve, limon gibi leke oluşturabilecek maddelerin iz bırakmasını da önlüyor. Kupaların kapasitesi 290 ml, çay fincanının kapasitesi ise 230 ml’dir.

Şık metal kutusu ile birlikte Fine Bone China serisi, Dore’nin Şubat ayı kataloğunda aşağıdaki fiyatlarla satışa sunuluyor:

Kupa / Kuş Evi – 18,90 TL
Kupa / Şemsiyeli Kız – 18,90 TL
Kupa / Posta Pulu – 18,90 TL
2’li Porselen Çay Fincanı Seti / Posta Pulu – 34,90 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT