Cazip Fiyatıyla Oyun Tutkunları İçin Tasarlandı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Cazip Fiyatıyla Oyun Tutkunları İçin Tasarlandı

Tarihler: 09 Mayıs 2013 Perşembe ~ 09 Temmuz 2013 Salı

Firma: Mobee

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 9, 2013 ~ Tem 9, 2013

Mobee’nin yeni gözdesi S900-E ile hem ofiste, hem günlük hayatta yüksek performans ve konforu bir arada yaşayın.

Mobee Nett S900-E, 800 x 480 çözünürlükteki A+ kapasitif yüksek hassasiyetli 7” ile eşsiz bir dokunmatik deneyimi sunuyor. Ürün, 1.5 GHz hızına kadar çıkan işlemcisi ile kusursuz ve yüksek bir performans sergiliyor. İşlemci hızı ve hassas grafiği ile oyun meraklılarına hitap eden S900-E ile birlikte; Bluetooth klavyeli kılıf, dokunmatik kalem, HDMI, Ethernet, OTG ve USB kablo ile kulaklık, ev ve araç şarj aleti hediye olarak veriliyor. Kullanıcılar, cep telefonu ile çekilen fotoğrafları, Bluetooth sayesinde kolay bir şekilde tablete aktararak, Instagram uygulamasıyla sosyal medyada paylaşabiliyorlar. Üründe mevcut bulunan World, Excel gibi programlar ise kullanıcıların tatilde ya da seyahatte oldukları zaman bile dosyalarını düzenleyip kolayca çalışabilmelerine olanak sağlıyor.

Mobee, Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemini kullanan S900-E’yi satışa sundu. Android 4.1 sürümünü kullanan Mobee Nett Tablet S900-E, 800 x 480 çözünürlükteki 7” kapasitif ekranı ve 3D desteği ile mükemmel oyun deneyimi sunuyor. G-sensor sayesinde otomatik olarak el hareketiyle dönebilen ekrana sahip cihaz, oyun tutkunları için tasarlandı. Ürün, oyunlarda sunduğu kusursuz performans dışında; e-posta gönderip almayı, çevrimiçi gazete okumayı, Facebook, Twitter gibi sosyal medya araçlarında gezmeyi, Youtube’da video izlemeyi, fotoğraf ve video çekebilmeyi kolay ve rahat bir şekilde gerçekleştirebiliyor.

İş süreçlerini kolayca takip edin, sosyal medyada fark yaratın
Bluetooth’a sahip olmasıyla dikkat çeken S900-E’de aynı zamanda Instagram uygulaması da yüklü olarak geliyor. Kullanıcılar, cep telefonu ile çekilen fotoğrafları, Bluetooth sayesinde kolay bir şekilde tablete aktararak, Instagram uygulamasıyla sosyal medyada paylaşabiliyorlar. Üründe mevcut bulunan World, Excel gibi programlar ise kullanıcıların tatilde ya da seyahatte oldukları zaman bile dosyalarını düzenleyip kolayca çalışabilmelerine, ofis dışında da iş süreçlerini takip etmelerine olanak sağlıyor.

GPU ve Cortex A9 işlemcisi ile yüksek performans
Kullanıcılarına kusursuz mobil iletişim olanağı yaratan S900-E, yeni nesil çift çekirdekli GPU ve Cortex A9 işlemcisi sayesinde çok hızlı bir deneyim sağlıyor. Piyasadaki mevcut tabletlere göre kusursuz ekran geçişi sunan ürün; 6 saatlik kullanım süresi, performansı ve mobiliteyi ön plana çıkartan bir cihaz olmasıyla fark yaratıyor. Güç tüketimi birimi, 3D görüntü işletme özelliğine sahip grafik kartı, denge ve yer çekimi sensörü ile göz dolduran ürün, oyun severler için özel olarak üretildi.

Hediye Bluetooth’lu klavyeli kılıf ile rakiplerinden ayrılıyor
Flash 11 desteği sayesinde tüm internet sitelerinin içeriği kolayca görüntüleyebilen Mobee Nett Tablet S900-E, ürünle birlikte hediye edilen ve tabletin Notebook gibi kullanılmasını sağlayan Bluetooth’lu klavyeli kılıfı ile rakiplerinden ayrılıyor. Ürünün yanında Bluetooth klavyeli kılıf, dokunmatik kalem, HDMI, Ethernet, OTG ve USB kablo ile birlikte kulaklık, ev şarj aleti, araç şarj aleti hediye olarak veriliyor. S900-E, bluetooth özelliği ile cep telefonlarına, bilgisayarlara, yazıcılara, fotoğraf makinelerine veya bluetooth klavyeye bağlanabiliyor.

Teknik özellikleriyle yüksek performans ve konforlu kullanım sağlayan cihaz, sadece 9 mm kalınlığı ve 1,2 GHz - 1.6 GHz arası VIA Cortex A9 işlemcisi ile kullanıcılara sunuluyor. 1 GB DDR3 bellek, 8 GB dahili depolama alanı ile piyasadaki yerini alacak tablette, mikro SD kart ile 32 GB'a kadar depolama alanı artırılabiliyor. Ayrıca 1.3 MP Web kamera ile fotoğraf ve video çekilebiliyor, Wi-Fi üzerinden aktarım yapılabiliyor.

Hayatınıza renk katacak birçok uygulamayı kolay ve rahatça indirin
Mobee Nett 7" S900-E’yi benzerlerinden ayıran bir diğer özellik ise birçok uygulamanın üretimde yüklenmiş olması. Tank Recon 3D, Angry Birds, hesap makinesi, ofis programlarını kolayca ve hızlı bir şekilde açmayı, oluşturmayı ve düzenlemeyi sağlayan Documents to Go, e-mail, Facebook, Galeri, G-mail, saat, hava durumu, Web tarayıcı, MSN, müzik, dokunmatik ayarlar, Youtube, uygulama market, video, takvim, Skype gibi birçok uygulama, son kullanıcıya hazır ve yüklenmiş olarak veriliyor. Kullanıcıların trafik yoğunluğunu görüntüleyebilmek için İBB trafik, PDF görüntüleme uygulaması, yarış, strateji gibi çeşitli oyunların indirilebildiği ürün, Uygulama Market’ten birbirinden eğlenceli uygulamaları kullanmaya da olanak sağlıyor.

16 sekmeyi bir arada açıp, uygulamaları birbirinin üzerine taşıyabilirsiniz
Yeni ve daha interaktif ana ekranı ile tuşları kullanmak zorunda kalmayacak şekilde tasarlanan ürün ile 16 sekmeyi bir arada açıp, "kopyalama ve yapıştırma" yapabilmek, ekran görüntüsü almak ise artık çok daha kolay. S900-E ile uygulamaları birbirinin üzerine taşıyabilir, uygulamalarınızı gruplayabilir, yenilenen "Lock Screen" ile ekran kilitli iken sistem bildirimlerini görebilir, kamerayı çalıştırabilirsiniz.

3D desteği sayesinde mükemmel bir oyun performansı
Android 4.1 sürümünü kullanan Mobee Nett 7" S900-E, 800 x 480 çözünürlükteki A+ kapasitif yüksek hassasiyetli 7” dokunmatik ekranı ile mükemmel dokunmatik deneyimi sunuyor. Bütün Web sayfalarını rahatlıkla açan Mobee Nett 7”, 1.5 GHz hızına kadar çıkan işlemcisi ile kusursuz performans sergiliyor. İşlemci hızı, grafik performansı ve mükemmel dokunmatiği ile oyun meraklılarına hitap ediyor. Aynı anda ve sorunsuz bir şekilde birden fazla işlem yapabilme imkânı tanıyan çift çekirdekli işlemci, teknoloji düşkünlerine eşsiz bir kullanıcı deneyimi sunuyor; hız ve zaman kazandırıyor. Kullanım kolaylığı ve eğlenceli uygulamalarıyla ofiste ve günlük hayatta kullanıcıların hayatlarını kolaylaştıran ürün, cazip fiyatıyla en iyi fiyat-performans oranını sunuyor.

HDMI çıkışı ile televizyona 1080p HD görüntü aktarma
Mobee Nett 7" S900'ü diğerlerinden ayıran diğer bir özellik de üstün video performansı. 2160 piksel video oynatabilen ürün, 3D video desteği ile birlikte 1080 piksel yüksek çözünürlüklü video aktarımına olanak sağlıyor. HDMI çıkışı ile indirilen video ve filmleri, TV ekranına, sunumlara ve videoları da projektöre aktarabilmeyi mümkün kılan ürün; desteklediği AVI, RMKB, MKV, MPEG ve FLV gibi video formatları ile dikkat çekiyor.

Ürün, 299 TL’lik uygun fiyatı ile son kullanıcıya sunulacak
Siyah, beyaz ve kırmızı renk seçeneklerine sahip ürün, 299 TL’lik uygun fiyatı ile Gold mağazalarında satışa sunuluyor. Teknolojiyi yakından takip edenler tarafından yoğun ilgi görmesi beklenen S900-E, kalitesi, çift çekirdekli işlemcisi, hızı ve ekran kalitesi ile pazardaki yerini alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT