Chado’nun Seremonisini Cakes Bakes’de Yaşayın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Chado’nun Seremonisini Cakes Bakes’de Yaşayın

Tarihler: 04 Haziran 2012 Pazartesi ~ 04 Ağustos 2012 Cumartesi

Firma: Cakes Bakes

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 4, 2012 ~ Ağu 4, 2012

Uzak diyarların lezzetli çaylarını tüketiciyle buluşturan Chado, Atatürk Havalimanı’nda hizmet veren Cakes&Bakes’de cuma günleri çay severler ile bir araya geliyor.

Dünyanın farklı köşelerinden yöresel çayları Türkiye’ye getiren Chado, aromalı çaylara meraklı müşterileri ile Cakes&Bakes’de buluşuyor. Atatürk Havalimanı'nda hizmet veren Cakes&Bakes, lezzetli pasta ve unlu mamullerine eşlik etmesi için müşterilerine cuma günleri Chado tadım şansı sunuyor.

Cakes&Bakes’de Chado için kurulan özel alanda, çay düşkünleri ‘Çaya giden yol: Saygı, sükunet, saflık ve uyum’ ekseninde gerçekleşen çok özel bir seremoniye tanık oluyor.

Hindistan’dan Çin’e, Japonya’dan Brezilya’ya, Güney Afrika’dan Taiwan ve Vietnam’a birbirinden özel çayları en doğal haliyle sunan Chado; Beyaz Çay, Yeşil Çay, Siyah Çay, Oolong ve Pu-er Çayı şeklinde sınıflandırılıyor. Güney Afrika çayı Rooibos, bir Ayurveda çayı olan Marigold Lemon Tulsi Blend ve Brezilya’da yetişen Mate çayının tropik meyveler ile karışımı olan Tropical Mate çayları Chado’nun zengin ürün yelpazesinde yer alıyor. Chado, organik Hint çayı Chai Masala, tek tek elle toplanmış Çin yasemin çayı Jasmine Pearls, Hint yeşil çayı Himalayan Sun Dried, Japon organik çayı Matcha ile çay meraklılarına sesleniyor.

Chado satış noktaları

Papermoon, Hyatt Regency, The House Cafe Şubeleri, Caribou Caffee Şubeleri, Backyard Cafe, Nişantaşı Pipa ve Nişantaşı Safran’ın menülerinde yer alan Chado çayları, BTA işbirliği ile artık Atatürk Havalimanı ile Yenikapı İDO’da hizmet veren Cakes&Bakes’lerde çay severlerle buluşuyor.

Chado ürünlerini ayrıca hiçbir kargo ücreti ödemeden, Chado’nun yenilenen web sitesi www.chado.com.tr'den de satın alabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT