Chakra ile Doğaya Dönüş

Chakra ile Doğaya Dönüş

Alışveriş Alışveriş Rehberi Chakra ile Doğaya Dönüş

Tarihler: 13 Mart 2018 Salı ~ 13 Mayıs 2018 Pazar

Firma: Chakra

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 13, 2018 ~ May 13, 2018

Dokunmanın büyüsünü hissettiren ve yüzde 100 doğal ürünleriyle romantik çizgisini vurgulayan Chakra, Simple Life, Sofistike ve Artizan isimli 3 farklı koleksiyonuyla yatak odalarını donatıyor. Koleksiyonda romantik detaylar, pastoral renkler ile buluşurken,günün trendlerini yansıtmayı da ihmal etmiyor.

Yaşama yer açan tasarımı, sıra dışı yalınlığı ve her ayrıntısındaki kusursuzluk arayışı ile Chakra, yatak odalarının her alanı için tasarlanan yüzde 100 doğal ürünleriyle masalsı bir dünya sunuyor.

Tüm yaşam alanlarına uygun ürünleriyle herkesin beğenisine hitap eden Chakra, Sofistike, Simple Life ve Artizan olmak üzere 3 farklı koleksiyonuyla malzemeden kumaşa, renkten tasarıma, insanlara yaşam alanlarında dilediği kombinasyona sahip olma özgürlüğü sağlıyor.

Duygusal soft renklerle tasarlanan Sofistike koleksiyonu Chakra dünyasını yansıtırken; uyum ve denge Simple Life koleksiyonu ile anlatılıyor. Mevsime göre renk ve temaların vurgusuyla farklılık gösteren Artizan koleksiyonu ise, dekorasyon tutkunlarını etkisi altına alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT