Chakra’dan Yeni Yılda Mutlu Edecek İndirim Kampanyası

Chakra’dan Yeni Yılda Mutlu Edecek İndirim Kampanyası

Alışveriş Alışveriş Rehberi Chakra’dan Yeni Yılda Mutlu Edecek İndirim Kampanyası

Tarihler: 26 Aralık 2016 Pazartesi ~ 26 Şubat 2017 Pazar

Firma: Chakra

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 26, 2016 ~ Şub 26, 2017

Yaklaşan yılbaşının neşesi her yanımızı sardı. Chakra, bu yılbaşında yeni yıl hediyesi arayışında olanlara harika önerilerle geliyor. Chakra'nın 15-31 Aralık tarihlerinde geçerli olacak seçili ürünlerde yüzde 30’a varan indirim kampanyası, yılbaşını özel kılıyor.

Tasarım gücünü ve deneyimini modanın son trendleriyle birleştiren Chakra, yeni yılda evlerin vazgeçilmez markası olmaya devam ediyor. 

Doğadan ilham alan, doğallıkla sadeliği tüm ürünlerinde bir araya getiren Chakra, yılbaşı alışverişi için birbirinden farklı hediye alternatifleri sunuyor. Chakra’nın, seçili ürünlerde yüzde 30’a varan indirim kampanyası ile banyo aksesuarlarından tekstil ürünlerine, kadın giyimden erkek giyime, kozmetikten koleksiyon ürünlerine pek çok ürün, bu yılbaşında sevdiklerinizi mutlu ediyor.

Siz de kendinizi veya sevdiklerinizi mutlu edecek sıra dışı bir yılbaşı hediyesi arıyorsanız yüzde 30’a varan indirimlerle sahip olabileceğiniz Chakra ürünleri tam size göre bir seçenek…

Yeni yıl için en güzel armağanlar, Chakra mağazalarında sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT