Chakra’dan Yenilenen Koleksiyon

Chakra’dan Yenilenen Koleksiyon

Alışveriş Alışveriş Rehberi Chakra’dan Yenilenen Koleksiyon

Tarihler: 12 Aralık 2017 Salı ~ 12 Şubat 2018 Pazartesi

Firma: Chakra

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 12, 2017 ~ Şub 12, 2018

Bizi ve hayatımızı kuşatan nesnelerin, iyiliğine ve şifasına inanıyoruz” mottosuyla romantik çizgisini vurgulayan Chakra, yenilenen konsepti, daha büyük metrekarelerde deneyim mağazaları, yeni ürün kategorileri ve 3 farklı yeni koleksiyonuyla yeni sezonda kendini gösteriyor. Koleksiyonlarında günün trendlerini yansıtan materyaller ve detayları kullanan Chakra, doğallığın enerjisini evinde hissetmek isteyenlere farklı alternatifler sunuyor.

Yaşama yer açan tasarımı, sıra dışı yalınlığı ve her ayrıntısındaki kusursuzluk arayışı ile Chakra, sizi ilham verici bir dünyaya davet ediyor.

Tüm yaşam alanlarına uygun ürünleriyle herkesin beğenisine hitap eden Chakra, Sofistike, Simple Life ve Artizan olmak üzere 3 farklı koleksiyonuyla yeni sezonda hayatınıza renk katıyor. Chakra yeni Chakra Life Style konseptinde, malzemeden kumaşa, renkten tasarıma, insanlara yaşam alanlarında dilediği kombinasyona sahip olma özgürlüğü tanıyor.

Kreatif direktörlüğünü Aslıhan Aydoğdu’nun üstlendiği Chakra Life Style konsepti, yeni ürün kategorileriyle birlikte yeni sezona geniş bir koleksiyonla “Merhaba” diyor. Havlu, bornoz ve ev tekstilinde bambunun saflığını evlere taşıyan Chakra, Life Style konseptinde tasarım ekibinin özenle seçtiği sofra ürünleri, dekoratif aksesuar ve özel tasarım mobilyalar olmak üzere yeni kategorilerden oluşan bir dünya sunuyor.

Tüm yaşam alanlarına uygun dekorasyon ürünleriyle herkesin beğenisine hitap eden Chakra, Sofistike koleksiyonu mevcut dünyasının ifade ediyor. Chakra’nın işlevselliğini, romantikliğini ve duygusallığını kaliteyle birleştirdiği Sofistike koleksiyonunda, pastel renkler dikkat çekerken, farklı materyallerin çarpıcı birliktelikleri de çok özel detaylar yaratıyor. Konfor odaklı yalın formlar, geometrik hatlar ve natürel renk tonları, Chakra’nın Sofistike koleksiyonunun belirgin özellikleri arasında yer alıyor.

Chakra Life Style konseptinin ana temasını oluşturan Sofistike koleksiyonu, sofra grubunda Bone China serisini barındırırken, ipek kumaşlar, yüzde 100 bambu, özel işlemeler ve ipek kadife gibi malzemeler ile farklı tasarım kombinasyonlarını dekorasyon severlerle buluşturuyor.

Chakra Life Style konseptinin yeni koleksiyonlarının arasında yer alan Simple Life koleksiyonu, uyum, denge ve aynı zamanda sadeliği de yansıtıyor. Maskülen ve feminen bir hedef kitleye hitap eden koleksiyon, evlerde sıcak ve estetik ortamlar için desen ve renk alternatifleri sunuyor. İşlevselliği, romantikliği ve duygusallığı kaybetmeden kaliteyle birleştiren marka, Simple Life koleksiyonunda yer alan ürünleriyle dekorasyonda trendleri yakalamak isteyenlerin vazgeçilmezi oluyor. Bej, açık gri gibi düz renklerin dikkat çektiği ve pamuk satenin korunduğu koleksiyonda, nervürler, koton kadife dokular, keten nevresimler ve yünlerin göze çarpıyor. İşlemesiz sade dokuların ağırlık kazandığı koleksiyonda, doğal dokunuşlarla sadeliğin sihirli tonlarını keşfedebilirsiniz. Koleksiyonda ufak dokunuşlara yer veren Chakra, Simple Life koleksiyonunda sofra grubunda daha düz ve basic ürün grupları, stonware, basic ahşap koleksiyonların olduğu bir yaşam stili ortaya çıkarıyor. Chakra’nın doğayla iç içe ve el yapımı dünyasını yansıtan Artizan koleksiyonu, mevsime göre renklerde ve temaların vurgusunda farklılık gösteriyor. Birbirinden farklı stillerin göz alıcı ahenginden ilham alan Artizan koleksiyonu, geçmişin hafızasını ve çağdaş yaşamın ipuçlarının bir araya gelmesiyle evinizde mükemmel bir ahenk yaratıyor. Yıkanmış pamuk satenler, yıkanmış ketenlerin yanı sıra, el yapımı ürünler, ahşap dekorasyon ürünlerindeki işlemeler ve farklı ürün gruplarındaki detaylar dekorasyon severleri etkisi altına alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT