Chopard For Atasay’dan Yaz Stilini Tasarım ile Birleştiren Bir Dokunuş

Alışveriş Alışveriş Rehberi Chopard For Atasay’dan Yaz Stilini Tasarım ile Birleştiren Bir Dokunuş

Tarihler: 21 Haziran 2012 Perşembe ~ 21 Ağustos 2012 Salı

Firma: Atasay

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 21, 2012 ~ Ağu 21, 2012

Chopard for Atasay’ın “Hz. Fatima’nın Eli” motifli saati, yazın stil ayrıntılarından olan tüm detaylarla tasarlandı. Marin stilinizle uyum sağlarken, feminen ve estetik ayrıntıları ile sezonun trendlerini vurgulayacak.

Yazın canlılığı ve parlaklığını yanınızda taşıyacaksınız. Yazın en gözde rengi turkuaz saten kayış, renkli safir, yakut ve pırlantalarla benzenmiş çelik kasadan oluşan Chopard For Atasay Hz. Fatima’nın Eli motifli saat ile bolluk, bereket, şans ve mutluluk sizinle olacak.

Hollywood yıldızları ve dünya trendlerine yön veren isimlerin tercihi Chopard’ın Atasay’ın 75. yılına özel sınırlı sayıda ürettiği “Good Luck” (Şans) saat koleksiyonu, “Şans yakalayanın olur” sözünü adeta doğruluyor. Atasay Good Luck koleksiyonunda; stilinin ve şansının izinden giden tasarım tutkunlarına “Hz. Fatima’nın Eli” tasarımını sunuyor.

Kültürümüzde hiç bitmek bilmeyen bolluk ve bereket anlamına gelen tüm dünyada ise kötülüklerden koruduğuna inanılan Hz. Fatima’nın Eli, herkesin mutlulukla taşımak isteyeceği zarif bir aksesuar olarak karşımıza çıkıyor.

Yazın en gösterişlisi olmak için ihtiyacınız olan Chopard for Atasay uluslararası garantili “Good Luck” (Şans) koleksiyonunu Atasay mağazalarında bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT