Çiçeği Burnunda Çiftlere Özel Wedding Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Çiçeği Burnunda Çiftlere Özel Wedding Koleksiyonu

Tarihler: 17 Mart 2015 Salı ~ 17 Mayıs 2015 Pazar

Firma: Bernardo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 17, 2015 ~ May 17, 2015

Düğün sizden, mutluluk sofralarınız Bernardo’dan. Bernardo Porselen, aşkı ve saflığı anlatan Wedding Koleksiyonu ile mutfaklarınızı baştan aşağı tasarlıyor.

Yeni bir yuva kurmak güzeldir ama güzel olduğu kadar da zahmetlidir; özen ister, çaba ister, vakit ister, daha da önemlisi nakit ister. Bernardo Porselen; Wedding Koleksiyonu ile hayatınızın bu çok özel ve en güzel anında size fırsatlar sunuyor. Bernardo Wedding Koleksiyonu, yeni bir evde ihtiyaç duyacağınız zarif tasarımlardan oluşuyor. Evlenenler için tasarlanan bu özel koleksiyonda kahvaltı setinden çaydanlığa, mutfak önlüğünden runner’a, kek fanusundan sahana mutfak ve sofralarınız için aradığınız her tür ürün mevcut. Aşkı ve saflığı anlatan Wedding Koleksiyonu; yuvanızı güzelleştirmek için en ince detayları bir arada sunuyor.

Bernardo’nun mutluluk sofralarınızı kurmak için tasarladığı Wedding Koleksiyonu’na şimdi Bernardo mağazalarından, doğal hammaddelerin yüksek ısıda pişirilmesiyle üretilen ve şık tasarımları ile sofralarınızı şölene dönüştüren hem sağlıklı hem sağlam koleksiyon parçaları hakkında detaylı bilgiye ise www.bernardo.com.tr web sitesinden ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT