Çift Geyik Karaca 2013 İlkbahar-Yaz Koleksiyon

Alışveriş Alışveriş Rehberi Çift Geyik Karaca 2013 İlkbahar-Yaz Koleksiyon

Tarihler: 10 Nisan 2013 Çarşamba ~ 09 Haziran 2013 Pazar

Firma: Çift Geyik Karaca

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 10, 2013 ~ Haz 9, 2013

Bu Yaz “Karaca” ile Her Şey Daha Güzel Olacak
Çift Geyik Karaca ile bu yaz bir başka olacak ve moda’nın "Bahar Rüzgarı" Karaca ile esmeye başlayacak.

"Asırlık Marka" 2013 İlkbahar-Yaz Sezonu ile modaya yine öncülük ediyor. 2013 yaz sezonunu açan "Çift Geyik Karaca" kalitesinden asla ödün vermeden, italyan tasarımcılarla hazırladığı koleksiyonu tüm KARACA mağazalarında yerini aldı. Bu yaz, farkını hissettirmek isteyen kaliteli moda tutkunları koleksiyondan kendilerine uygun parçalar bulmakta hiç zorlanmayacaklar.

Karaca Erkeği; ince detaylarla bezenmiş, farklılığını hissettirmek isteyen, kalite ve rahatlıktan vazgeçemeyenler için bu koleksiyon bir fırsat olacak, Karaca Kadını; Zarif, etkileyici, iz bırakan! Her zaman hayran kalınan, zevki örnek alınan, kalite ve zarafeti bir arada sağlayan koleksiyon ile bu yazın gözdesi olacak. Kişinin gençliği giyimiyle ortaya çıkar, kendini genç hisseden Herkes, TOSS’un İlkbahar-Yaz koleksiyonunu mutlaka görmek isteyecek.

İtalyan Modacıların tek tek güneş ışıklarından ilham aldığı en moda renkler, ürün renk geçişleri, harika koleksiyonlar ve neredeyse Rönesans kadar yenileyici ve usta işi bir kombin sanatının eseri ürünler İlkbahar_Yaz Koleksiyonunda. Moda bu koleksiyonlarda en güçlü haliyle beğenilere yelken açıyor. Bu koleksiyonda renklerin coşkusunu müziğin canlı ritmi gibi bir farklı hissedeceksiniz.

Sezon geçişini rahatlatmaya ve aura’nızı yükseltmeye hazır en canlı renkler, Her zevkin kendine özel yansımasını bulabileceği kreasyonlar, “Karaca Kadın”, “Karaca Erkek”, ve “TOSS” ayrı koleksiyonlar halinde Karaca Mağazalarında sizleri bekliyor. Yeni sezona daha kolay adapte olmanız ve “baharın gücünü” kalbinizin tam üstünde “Karaca farkıyla” hissedebilmeniz için “Yeni Koleksiyon” ile hemen tanışmanız lazım Yazın ajandanıza: “Baharın tüm enerjisi ”Çift Geyik Karaca Mağazalarında”

Karaca Tasarım Ekibi’nin “Çift Geyik Karaca 2013 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu”nu hazırlarken düşünceleri;

Karaca Erkek
Designer: Alfio Bonacchi

Çift Geyik Karaca 2013 Yaz Koleksiyon parçalarımızı oluştururken kendimizi sürekli oynanan bir oyunun içinde tutmak zorundayız, birbirini kovalayan meydan okumalarından çıkan zaferler kreasyonumuza hayat vermemize izin veriyor. İşimizle her zaman insanların düşlerini realize etme hedefi taşıyoruz ve sokakta insanların üzerinde kıyafetlerimizi görünce bu bize tarifi imkansız bir haz veriyor.

Onları böylesine şık ve moda sever , böylesine detaylarlarla dolu gördüğümüzde yaşadığımız heyecan , verilen tüm emeklerin bize geri ödemesi oluyor. Sanki topraktan yeşeren , göğe tüm ihtişamıyla ve rafineliğiyle baş kaldırarak büyüyen bir çiçek gibi. Karaca’yı seçen kendi hayatında başrol oynamak isteyen kişidir , bu konuda sınır tanımaz , estetik ve kalite mükemmeliyetçisidir , tek tiplikten , aynılıktan ayrılmak isteyen toplum içinde fark edilmek isteyen kişidir.

Yaşam detaylarda saklıdır, şıklık hayatın otantik bir yaşama sanatı ve hepimizin karakteri içinde de kısmen vardır.

Karaca Kadın
Designer: Anna Romiti

Çift Geyik Karaca size kuş kadar hafif , dingin ve rahat bir ilkbahar-yaz 2013 koleksiyonu vaat ediyor. Barok , viktoryan ve gotik stilin domine ettiği bir kıştan sonra, yeni sezon renk ve cümbüşün işaretini veriyor.

Kesinlikle açık renkler teatral versiyonlarıyla başrol oyuncusu olurken , bize melekleri düşündüren elbiselere yansıtılmış, doğadan çalınmış çeşitli tonların canlı vitaminsel renklerle örtüşmesiyle oluşan , bir masumiyet mozolesi veya üzerine resim çizilecek bir tuval gibi düşünülmüş kıyafetler. Dokunsal ve rafine materyaller patchwork içinde birbirleriye vücut buluyor veya tek başlarına abartısız bir ruhla sahne alıyorlar. Özellikle pamuk , saten ve ipek üzerine titizlikle işlenmiş klas çiçekli desen baskılı kumaşlarımız, gömlek , uzun etek ve elbiselere hayat veriyor ve çok renkli bir yazın işaretlerini gözler önüne sunuyor.

Görkemli 60’lar teması hala yanı başımızda , renkli ve heyecanlandırıcı ve tabi ki yenilikçi bir ruhla yorumlanmış olarak.

Toss
Designer: Andrea Bonacchi

Renk , tazelik ve hafiflik... Bu kelimeler tam anlamıyla Toss ‘u 2013 yeni yaz koleksiyonuyla bir başrol oyuncusuna dönüştürüyor. Güney Amerika kıtasından ve Karayiplerin sıcak güneşinden esinlenen koleksiyon, sorunlardan arındırılmış ve mutlu bir yaz vadediyor.

Alacalı bir Güney Amerika , kırmızı , mavi , yesil , krem , sarı , tipik mimari yapılar üzerinde bezenmiş pastel renkler , pencere çerçeveleri , balkon , kalkan ve kolonları içinde barındıran , ve renkli camlardan seken ışınlardan esinlenmiş bir renk cümbüşü. Yukarıda pamuktan bulutlarla bezenmiş binlerce mavi ve deniz yeşili tonlarına direnen ve arasında kaybolan , sanki bir masaldan çıkmış gibi , beyaz atlı prenslerin , prenseslerin , fantastik kimliklerin yaşadığı bir mekanı sahneleyen bir Karayip gökyüzü. Akşamları Toss erkeği en rafine takım elbiseleriyle şıklığın ve formun altını çizerken kendine titretici bir hassasiyeti katma adına canlı renkleri taşıma izni veriyor. Güney Amerika düşsel güzellikteki mekanlarıyla büyülüyor , bu mekanlar ki sizi her boyuttaki armoni ve renklerin içine davet ediyor , sadece böyle mükemmel güzellikteki bir yer bize bunu hediye edebilir. İtalya her zamanki gibi tasarımı ve kumaş kalitesiyle yine aramızda . Sanki bir müzik bestesi gibi , Türkiye ,İtalya ve Güney Amerika notalarıyla bestelenmiş koleksiyonuyla kendi orijinalliğini sağlıyor. Renk , form , materyal ve ritim füzyonu.

Her şey müzik ritminde çınlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT