Çift Taraflı Mum Boya İle Çocuklar Yaratıcılıklarını Geliştiriyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Çift Taraflı Mum Boya İle Çocuklar Yaratıcılıklarını Geliştiriyor

Tarihler: 15 Ağustos 2014 Cuma ~ 15 Ekim 2014 Çarşamba

Firma: Faber Castell

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 15, 2014 ~ Eki 15, 2014

Dünyaca ünlü yazım, işaretleme ve boyama gereçleri firması Faber-Castell’in çift taraflı mum boyası ile çocuklar gönüllerince resim yapıyor.

Faber-Castell, birbirinden canlı ve örtücü renklere sahip çift taraflı mum boya ile çocuklara iki ayrı boyama zevkini bir arada sunuyor.Kuru boyanın kolaylığı ile pastel boyanın eğlenceli yanını bir araya getiren çift taraflı mum boya, çocukların resim yapma sürecine ayrı bir keyif katıyor.

Faber-Castell mum boyalar, çift taraflı yapıya sahip olması nedeniyle altı kalem de on iki renk seçeneğini birlikte sunuyor. Ucu kalemtıraş ile açılabilen parlak kalemler, jumbo ahşap gövdeleri sayesinde çocuklar için kolay ve temiz tutuş sağlarken onlara resmi sevdiriyor.

Çocuklar için son derece güvenli ve ekstra dayanıklı olan Faber-Castell çift taflı mum boyanın tavsiye edilen perakende satış fiyatı 10 TL’dir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT