Çilek ile ‘Evren’in Derinliklerinde Güzel Bir Uyku

Çilek ile ‘Evren’in Derinliklerinde Güzel Bir Uyku

Alışveriş Alışveriş Rehberi Çilek ile ‘Evren’in Derinliklerinde Güzel Bir Uyku

Tarihler: 20 Haziran 2018 Çarşamba ~ 20 Ağustos 2018 Pazartesi

Firma: Çilek

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 20, 2018 ~ Ağu 20, 2018

Tematik odalarıyla dünya çocuklarına seslenen Çilek, aksesuar grubuyla da miniklerin yaşam alanlarını süslemeye devam ediyor. Evrenin derinliklerinden ilham alarak tasarlanan ‘Cosmos Aydınlatma’ ile Çilek, günlük yaşamdaki ihtiyaçları fonksiyonel detaylarla birleştirdiğini bir kez daha kanıtlıyor.

Çilek, tasarım bakış açısını aksesuar grubuna da yansıtarak gençlerin yanı sıra çocukların beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Çilek’in aksesuar grubunda yer alan Cosmos Aydınlatma, yaşam alanlarını sıradanlıktan kurtarıyor. Her odaya rahatlıkla uyum sağlayabilmenin ötesinde yaşamdaki ihtiyaçları fonksiyonel detaylarla birleştiren Cosmos Aydınlatma, ahşap taban ve ayaklarıyla beğeni kazanıyor. Cosmos Tavan Aydınlatması ise metal tavan kapağıyla yaşama alanlarında sıradanlığa meydan okyuor.

Odalarında ayrıntıya önem verenlerin tercihi olan Cosmos Aydınlatma Serisi ile Çilek, gençlerin bir odada istediği her şeyi sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT