Çilek'ten Yepyeni Spyder

Çilek'ten Yepyeni Spyder

Alışveriş Alışveriş Rehberi Çilek'ten Yepyeni Spyder

Tarihler: 16 Ekim 2017 Pazartesi ~ 16 Aralık 2017 Cumartesi

Firma: Çilek

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 16, 2017 ~ Ara 16, 2017

Araba yataktan vazgeçemeyenlere

Çilek’ten yepyeni Spyder Çilek, çocukların yaşam tarzları, kişilikleri, istekleri ve ihtiyaçlarından yola çıkarak tasarladığı yepyeni ürünü Spyder Araba Yatak ile çocukların hayallerini gerçeğe dönüştürüyor Tematik odalarıyla ailelerin ve gençlerin beğenisini kazanan Çilek, farklı yaşlara hitap eden ürünleriyle herkesin beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Çilek, miniklerin beğenilerinin tasarıma dönüşmüş hali olan Spyder Araba Yatak ile çocukların kendilerini yaşam alanlarında daha özgür hissetmelerine yardımcı oluyor. 3 boyutlu araba görselli sticker efekti sayesinde çocukların hayal dünyasına eşlik eden Spyder, yumuşatılmış kavisli formu ile miniklerin güvenliğini üst seviyede tutuyor.

Spyder Araba Yatak ile Çilek, odalarında uzun süre vakit geçirmeyi seven çocuklara sunduğu ekstra çözümlerle de miniklerin hayatını kolaylaştırırken, kırmızı, beyaz, siyah, pembe ve mavi renk seçenekleriyle de kız-erkek çocuklar için ideal bir seçenek oluyor. E0 standartlarına sahip, 16mm kalınlıkta melaminli yonga levhadan üretilen Spyder, güvenlik, sağlık, ergonomik koşulllar içerikli TÜV GS Avrupa ve Amerika güvenlik standartlarına uygun teknik tasarımyla da büyük beğeni topluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT