Çilek’te Karne Heyecanı

Çilek’te Karne Heyecanı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Çilek’te Karne Heyecanı

Tarihler: 11 Ocak 2016 Pazartesi ~ 11 Mart 2016 Cuma

Firma: Çilek

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 11, 2016 ~ Mar 11, 2016

Bebek, çocuk ve genç odası denince akla gelen ilk marka Çilek, birbirinden eğlenceli ve renkli odalarıyla karne sevincine ortak oluyor. Anne ve babalar, yorucu bir ders dönemi sonrası tatile giren çocukları için en güzel hediyeleri Çilek’ten seçiyor...

Bir dönemi geride bırakan çocuklar ve gençler büyük bir heyecanla sömestr tatiline girmeye hazırlanırken, aileler de soluğu Çilek mağazalarında alıyor. Çocuklarına karne hediyesi olarak, hayallerindeki odayı hediye etmek isteyen anne ve babalar, Çilek’in birbirinden renkli ve eğlenceli tematik ürünlerini tercih ediyor.

Sömestr tatilinde tarihe yolculuk
Osmanlı figürlerinin günümüz şıklığıyla buluştuğu Sultan serisi, kumaş kaplı detayları ve göz alıcı aksesuarlarıyla küçük hanımları kendine hayran bırakıyor. Kullanılan etnik desenler serinin ihtişamını daha da artırırken, yatak başındaki ve ayakucundaki kumaş kaplama detayları, hem çekmece hem de yatak olarak kullanılabilen alt karyolası, altın varaklı aynası ve kumaş kaplı takı çekmeceleri ile özel olarak tasarlanmış çamaşırlık ve heybetli bir görünüme sahip dolap, serinin öne çıkan modülleri arasında yerini alıyor.

Tatilinin tadı Firts Class’la çıkar
Özellikle 3-14 yaş arası kız ve erkek çocuklar düşünülerek tasarlanan First Class, çalışma masasına oturulduğunda bir pilot, karyola üzerinde ise firstclass bir yolcu deneyimini yaşatıyor. First Class uçuşlarda sunulan okuma lambası, deri koltuklar ve kişiye özel media port gibi özellikler, serinin yatağında hayat buluyor. Çocuklara hayallerinin uçuşunu yaşatan Çilek, kokpit-kule konuşma sesleri içeren ve gerçek kokpit görünümünde olan çalışma masası ile de pilot olmak isteyen çocukların hayallerini gerçekleştiriyor.

Genç yarışçıların tercihi champion racer
Araba tutkunu minikler için tasarlanan Champion Racer ve Carbeds ürün serisi, çocukların odalarında eğlenceli ve keyifli vakit geçirmelerini sağlıyor. Champion Racer serisi içerisinde yer alan her ürün, araba yarışı konseptiyle minikleri kendine hayran bırakıyor. Garaj kapısı şeklindeki dolapları, göstergeleri olan çalışma masası ve özel tasarım yatakları, minikleri eğlenceli bir dünyaya taşıyor. Araba şeklindeki karyolalar ise çocuklara kendini bir yarış pilotu gibi hissettiriyor.

Tatilde futbol odanıza gelsin
Futbolsever çocuklar için tasarlanan serinin her detayı dünyaca ünlü stadları andırıyor. Yatağı, çalışma masası, çalışma sandalyesi ve dolabıyla ortamı bir anda stadyuma dönüştüren Football serisi, aynı zamanda perdesinden halısına, bank şeklindeki pufundan top filesi şeklindenki aydınatmasına kadar oldukça detaylı düşünülen tüm aksesuarlarıyla, çocukları kendi sahalarının yıldızı yapıyor.

www.cilek.com
www.facebook.com/cilekodasi
www.twitter.com/cilekodasi

Sömestr2016

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT