Çılgın Lock Stars Kilitleri Şimdi Türkiye’de

Çılgın Lock Stars Kilitleri Şimdi Türkiye’de

Alışveriş Alışveriş Rehberi Çılgın Lock Stars Kilitleri Şimdi Türkiye’de

Tarihler: 02 Temmuz 2018 Pazartesi ~ 02 Eylül 2018 Pazar

Firma: Hasbro

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 2, 2018 ~ Eyl 2, 2018

Hasbro’nun yepyeni koleksiyon markası Lock Stars, çocukları farklı karakterlere sahip rengarenk kilitlerle kendi stilini oluşturmaya davet ediyor. Çocuklar, tüm Lock Stars kilitlerini çantalarına, ayakkabılarına, bilekliklerine ya da kıyafetlerine takarak eğlenceli figürlerle kendilerine rengarenk bir dünya yaratıyor.

Hasbro, çocukları yepyeni, enerji ve eğlence dolu Lock Stars ürünleriyle tanıştırıyor. Çılgın Lock Stars figürleri, robotlardan sevimli kedilere, yaratıklardan korsanlara onlarca farklı karakterle çocuklara kendi tarzını yansıtma fırsatını sunuyor.

Çocuklar birbirinden eğlenceli Lock Stars figürlerle kendi koleksiyonlarını oluşturuyor. Anahtarlık olarak da kullanılabilen figürleri kıyafetlerine, ayakkabılarına, çantalarına kilitleyerek stillerini yansıtabiliyorlar. Heyecan kutu içinde saklanan sürpriz kilit ve aksesuarlarla daha da artıyor. Çocuklar koleksiyonlarını birbirleriyle paylaşırken Lock Stars kilitlerini değiştirip nadir bulunan “Superstars” kilitleriyle de koleksiyonlarını renklendirebiliyor. Birbirinden eğlenceli tüm bu karakterleri lockstars.hasbro.com websitesinden de incelemek mümkün.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT