Clarks'ın İlham Kaynağı Koleksiyonları

Alışveriş Alışveriş Rehberi Clarks'ın İlham Kaynağı Koleksiyonları

Tarihler: 21 Ekim 2014 Salı ~ 21 Aralık 2014 Pazar

Firma: Clarks

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 21, 2014 ~ Ara 21, 2014

Post Modern Göçebe Tarzı

Hem erkek hem kadın grubunda Clarks Desert Boot ağırlığını ortaya koyuyor. Tüketiciler tarafından giderek daha fazla ikonik bir profil olarak kabul gören ve yeniden yorumlanan sade ve zamansız çizgilerinin sonbahar/kış koleksiyonlarımızda başrolü üstleniyor.

Modern Bohem Tarzı
Modern Bohem tarzı, zanatkarların eskiden kalma becerilerini, Çingene kültürünün çekiciliğini ve bohemlerin tasasız ruhlarını hatırlatan görünümlere çağdaş bir şekilde bürünmektir.

Çöl Atlıları
Olağanüstü bir motosikletçi, eski Amerikan kültürü ve 90’ların dağınık stili etkilerinin oluşturduğu çarpışmadan kesinlikle yepyeni bir görünüm doğuyor.

Kutup İnsanları Stili
Buzlarla kaplı kuzey kutbunun insanlarından ve Moğol steplerinin göçmenlerinden etkilenen yeni sezon, ana malzemeler olarak keçe, kürk ve yünleri ortaya çıkarıyor.

Kozmik Ustalık
Pırıltılı şıklık, parti sezonu için tam zamanında giriş yapıyor. Kutup insanlarının kuzey kutbuna özgü etkilerinin izinden zarifçe yürüyen yoğun, koyu ve gösterişli renkler bir zenginlik ve abartı hissi uyandırıyor.

Spor
Tamamen yeni görünümler ve yeniden yorumlanan klasikler sezonun vazgeçilmezleri olarak ortaya çıkıyor. Canlı ve iç açıcı renklerin yanı sıra göz alıcı bir boya sıçrama efekti gibi rötuşlar öne çıkanlar arasında.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT