Classic Magnum Hazzı 6’lı Paketle Her Evde

Alışveriş Alışveriş Rehberi Classic Magnum Hazzı 6’lı Paketle Her Evde

Tarihler: 14 Şubat 2013 Perşembe ~ 14 Nisan 2013 Pazar

Firma: Magnum

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 14, 2013 ~ Nis 14, 2013

Haz peşindeki Magnum tutkunlarının vazgeçemediği Magnum Classic, şimdi 6’lı paketlerdeki Mini boyuyla evlerden eksik olmayacak. Magnum Mini Classic, evinizin en rahat köşesine yerleşip, en sevdiğiniz filmi izlemenin, romantik bir şarkı dinlemenin ya da macera dolu bir romanın sayfalarında kaybolmanın hazzına eşlik edecek.

Magnum hazzını eve taşımak isteyenlerin vazgeçilmezi haline gelen Mini serisine 6’lı paketiyle Magnum Mini Classic eklendi. Evde televizyon karşısında koltuğunuza kurulup, en sevdiğiniz diziyi ya da filmi izlemek, kitap okumak, müzik dinlemek ya da sevdiğiniz dergileri karıştırmak, 6’lı Magnum Mini Classic lezzeti sayesinde artık daha fazla haz verecek.

6’lı Classic’in yanısıra Magnum Mini serisinin diğer çeşitleri ise her birinde mini boyda 6 adet Magnum bulunan beş ayrı alternatifle sunuluyor: Classic/Badem/Beyaz, Antep Fıstık/Classic/Fındık, Double Karadut & Böğürtlen/Karamel/Çikolata ve Bademli. Magnum Mini’ler değişik lezzette hazları peş peşe yaşamak isteyen dondurma tutkunlarına rahatsız edilmek istemeyecekleri anlar yaşatmaya devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT