Cloche ile Pastel Tonların Dansı

Cloche ile Pastel Tonların Dansı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Cloche ile Pastel Tonların Dansı

Tarihler: 09 Nisan 2018 Pazartesi ~ 09 Haziran 2018 Cumartesi

Firma: Cloche

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 9, 2018 ~ Haz 9, 2018

Cloche İlkbahar/Yaz 2018 koleksiyonunda pastel renkler ile yaza merhaba diyor.

Sezonun trendi, yumuşak ve minimalist renklerin hakim olduğu koleksiyonda; desenli elbiseler, piliseli etekler, uzun elbiseler, renkli bluzlar, fırfırlı gömlekler, bol paçalı pantolonlar ile bu sezonda gardıroplarımızın vazgeçilmezi gömlek elbiseler çabasız şıklığın anahtar parçalarından biri olacak.

Modern çizgilerin hakim olduğu koleksiyonda Cloche doğanın renklerinden ilham alıyor. Farklı tonlardaki doğal ve pastel renklerin eklektik harmonisini bu formlara yansıtan Cloche; şehirli kadının klasik tavrını etkili dokunuşlarla yeniliyor.

Sezona yeni bir soluk katan printler de pastel renkler ile beraber yaza gönderme yaparken, yeni nesil feminen anlayışı volanlarla bütünleştiriyor.

Yaza en çok yakışan su yeşili, sarı, mavi, turuncu gibi renkler ile ilkbaharda içimizi ısıtıyor. Sade şıklığın ön planda olduğu koleksiyonda bol paçalı print pantolonlar ile tek parçada şıklığı yakalamak mümkün.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT