Çocuğunuza Puzzle Hediye Alın, Yarı Yıl Tatilinde Keyfini İkiye Katlayın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Çocuğunuza Puzzle Hediye Alın, Yarı Yıl Tatilinde Keyfini İkiye Katlayın

Tarihler: 25 Ocak 2013 Cuma ~ 25 Mart 2013 Pazartesi

Firma: Perre-Anatolian Puzzle

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 25, 2013 ~ Mar 25, 2013

Çocuklarına hem renkli hem de eğitici bir yarı yıl tatili geçirtmek isteyen veliler için Perre-Anatolian Puzzle, ‘Tatil Serisi’ni satışa sundu. Bu özel seri sayesinde çocukların hayal dünyası da geliştirilebilecek.

Perre-Anatolian Puzzle, yarı yıl tatiline çıkan çocuklara hem keyifli vakit geçirebilecekleri hem de konsantrasyon becerilerini artırabilecekleri özel bir puzzle serisi hazırladı. ‘Öğretmenin Kedisi’, Kış Hediyesi’, Balık avı’, ‘Kütüphane’, ‘Mühendis’, ‘Yavru Köpekler’ ve ‘Panda’ olmak üzere çok sayıda alternatifin bulunduğu ‘Tatil Serisi’ sayesinde veliler, çocuklarının hayal dünyasını da geliştirebilecek.
Bu rengarenk puzzle’lar 16.50 ile 53.90 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

700 çeşit puzzle
Türkiye’de Sunsout ve Heye markalarının da aralarında bulunduğu 700 çeşit puzzle ve kutu oyunu alternatifini satışa sunan Perre-Anatolian Puzzle’ın tüm çeşitlerini D&R, Toyzz Shop, Armağan, LocoPoco, Özdilek, Nezih, Remzi ve İnkılap Kitabevleri, NT’lerde, www.anatolian.com.tr, hepsiburada.com, puzzledunyasi, puzzledepo, puzzlegaleri, hizlial gibi internet sitelerinde bulmak mümkün.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT