Çocuk Odalarına Özel Renkler

Çocuk Odalarına Özel Renkler

Alışveriş Alışveriş Rehberi Çocuk Odalarına Özel Renkler

Tarihler: 27 Ağustos 2019 Salı ~ 27 Ekim 2019 Pazar

Firma: Filli Boya

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 27, 2019 ~ Eki 27, 2019

Filli Boya, “Çocuklarda Renk Etkisi” koleksiyonuyla, renklerin çocukların gelişimine, yaratıcılığa ve öğrenmeye olan etkisini ortaya koyarak tüm ailelere rehberlik ediyor.

Okulların açılmasının giderek yaklaştığı bu günlerde çocuklar tatilin son günlerinin tadını çıkarırken, aileler de çocuklarının daha başarılı bir eğitim yılı geçirebilmeleri için gerekli hazırlıkları yapıyor. Başarılı bir eğitim hayatı için dikkat edilmesi gereken konulardan birisi de; çocukların zamanının çoğunu geçirdiği çalışma odalarında kullanılacak rengin seçimi oluyor.

Ülkemizin psikolog eşliğinde hazırlanan ilk renk koleksiyonu olma özelliğini de taşıyan “Çocuklarda Renk Etkisi” renk koleksiyonu ile çocuğunuza sağlıklı bir yaşam alanı oluşturabilir, başarısını arttıracak doğru renk tercihlerini yapabilirsiniz.

Filli Boya “Çocuklarda Renk Etkisi” koleksiyonunda renklerin gücü, tanımı, temel öğeleri, çocuklar üzerindeki etkileri ve yaş aralığına göre doğru renk kullanımı konularında çocuklar ve renkler arasındaki güçlü bağ anlatılırken çocuklara özel doğru renk önerileri sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT