Çocuklar Bahara Adım Atıyor

Çocuklar Bahara Adım Atıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Çocuklar Bahara Adım Atıyor

Tarihler: 25 Nisan 2018 Çarşamba ~ 25 Haziran 2018 Pazartesi

Firma: In Street

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 25, 2018 ~ Haz 25, 2018

In Street mağazalarındaki farklı markaların ilkbahar/yaz çocuk sneaker koleksiyonu pembe, beyaz, mavi ve turuncu renklerin eşlik ettiği sportif, şık ve rahat modellerle çocukların günün her anında rahat adımlar atmasını sağlıyor.

Her yaşa ve her tarza hitap eden birçok model ve renk seçeneğindeki çocuk sneaker modelleriyle dikkat çeken In Street, bahar dönemini bolca aktiviteyle geçiren çocukların ayaklarını renklendiriyor. Bağcıklı, cırtlı ve slip on modellerle okulda, parkta, bahçede çocukların daima konforla adım atmasını sağlıyor.

Birçok model ve fiyat seçeneğindeki sneaker modellerini bir arada bulabileceğiniz In Street mağazalarında; Lumberjack, Kinetix, Dockers by Gerli, Nike, Adidas, Puma, Reebok, Mavi ve US Polo gibi kendi kategorisinde lider markaların sneaker modelleri sizi ve çocuklarınızı bekliyor. In Street’in sneaker modellerini daha yakından görebilmek için In Street mağazalarını veya www.instreet.com.tr ’yi ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT