Çocuklar için Doğal Destek

Çocuklar için Doğal Destek

Alışveriş Alışveriş Rehberi Çocuklar için Doğal Destek

Tarihler: 09 Şubat 2021 Salı ~ 09 Nisan 2021 Cuma

Firma: Sidyma

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 9, 2021 ~ Nis 9, 2021

Yapılan araştırmalar, zeytin ekstresi tüketiminin, çocukların öğrenme ve bellek kapasitesini artırdığını, kaygı düzeyini ise düşürdüğünü ortaya çıkarıyor. Türkiye’nin en yüksek polifenollü zeytin ekstresi üreten Sidyma, zeytin ekstresini şimdi de çocuklarla buluşturuyor.

Mucize olarak adlandırılan ve fenolik bileşenler açısından son derece zengin olan Sidyma, Güney Ege Bölgesindeki yüksek polifenollü zeytin ağaçlarından üretiliyor. Sağlık açısından çok değerli olduğu çeşitli klinik ve bilimsel araştırmalarla desteklenen yüksek polifenollü zeytin ekstresi ve zeytinyağı üreticisi Sidyma, çocuklar için özel ürettiği yeni ürününü sunmaya başladı. Beyin gelişimini olumlu yönde etki etmesiyle öne çıkan Sidyma Çocuk, 0-13 yaş aralığı tarafından kullanılması tavsiye ediliyor. Çocukların ve bebeklerin içim kolaylığını sağlamak için Sidyma’nın diğer zeytin ekstrelerinde duyumsanan yakıcılık ve burukluk en aza indirgenmiş şekilde sunuluyor.

Yapılan bilimsel araştırmalara göre, yüksek polifenol içeren naturel sızma zeytinyağı, anne sütü yağına benzer şekilde Omega 3 ve Omega 6 içeriyor. Aynı oranda içeriğinde bulunan linoleik asidin, beyin gelişimi için oldukça önemli olduğu biliniyor. Çocuklar tarafından sindirilmesi de kolay olan Sidyma Çocuk, mide fonksiyonlarına yardımcı olmakla birlikte kabızlık ve kolik fenomenini önlüyor. Kalsiyum ve fosforu düzenlediği için büyüme çağında olan bebekler ve çocuklar için önemli olan D vitaminin emilimine yardımcı oluyor. Çocukların hassas yaşlarında kemik kırıklarına da ek koruma sağladığı biliniyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT