Çocuklar İçin Eğlenceli Yemek Seti

Çocuklar İçin Eğlenceli Yemek Seti

Alışveriş Alışveriş Rehberi Çocuklar İçin Eğlenceli Yemek Seti

Tarihler: 26 Temmuz 2018 Perşembe ~ 26 Eylül 2018 Çarşamba

Firma: WMF

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 26, 2018 ~ Eyl 26, 2018

1853 yılından beri yüksek kaliteli pişirme malzemeleri ve mutfak eşyaları üreten WMF sayesinde çocukların yemek yeme eğitimi daha da keyifli hale geliyor. WMF Çocuk Yemek Seti, Frozen, Mickey Mouse, Disney Princess, Jungle Book, Winnie The Pooh ve Küçük Prens gibi çizgi karakter tasarımlarından oluşuyor.

Üç yaşından büyük çocukların motor gelişimi dikkate alınarak tasarlanan ve altı parçadan oluşan WMF Çocuk Yemek Seti’nde, paslanmaz çelik çatal, bıçak, iki kaşık ile porselen tabak ve kase yer alıyor. WMF Çocuk Yemek Seti, günün üç öğününü çocuklar için eğlenceli hale getirerek, sevimli ve rengarenk motifleriyle yemek yeme aktivitesinin dikkat çekici olmasını sağlıyor.

Ergonomik şekilde tasarlanan WMF Çocuk Yemek Seti, ideal boyutları sayesinde kolaylıkla kullanılabiliyor. Eğlenceli birçok tasarımın yer aldığı serinin titizlikle üretilmesi bulaşık makinesinde güvenle yıkamanıza olanak sağlıyor.

Sevgiyle tasarlanan WMF Çocuk Yemek Seti sayesinde çocuklarınız yemek yemeyi daha da çok sevecek!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT