Çocuklar İçin Şık Bayramlıklarda Etiketin Yarısı İndirim Fırsatı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Çocuklar İçin Şık Bayramlıklarda Etiketin Yarısı İndirim Fırsatı

Tarihler: 18 Temmuz 2014 Cuma ~ 18 Eylül 2014 Perşembe

Firma: Kanz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 18, 2014 ~ Eyl 18, 2014

Kanz 2014 İlkbahar-Yaz koleksiyonlarında yer alan rengarenk, cıvıl cıvıl tasarımlarda, %50 indirim fırsatı Bayram öncesi miniklerin yüzünü güldürüyor…

Çocukları için bayram alışverişine Kanz ve S&D mağazasından başlayanlar % 50 indirim avantajı yakalıyor. Bayrama özel fırfırlı elbiseler, denim pantolonlar, çiçek desenli etekler, sevimli salopetler %50 indirim fırsatıyla Kanz ve S&D mağazalarında!

Birbirinden şık ve renkli tasarımlarıyla Kanz, modaya meraklı miniklere kıyafet ve aksesuarda birçok farklı model alternatifi sunuyor. 0-12 yaş çocuk giyimde Kanz, Pampolina, Steiff, Krickets gibi dünya markalarının eğlenceli tasarımları ile hem anne-babalar hem de minikler Bayram ediyor…

Türkiye genelindeki tüm Kanz ve S&D mağazalarında geçerli olan etiketin yarısı indirim fırsatıyla, minikler Bayramda da modanın en trend ürünlerine sahip olacak.

Bayramda deniz keyfi yapan çocuklar UV korumalı mayo ve şapkalar ile güvende.

Kanz’ın Ultraviole korumalı özel kumaşlarla ürettiği giysiler, 80 SPF’ye kadar maksimum koruma sağlayarak çocukları güneşin zararlı ışınlarından koruyor. UV korumalı 0-12 yaş mayolar, bikiniler, t-shirtler, şortlar, etekler, eşofmanlar ve Doll şapkalar Kanz ve S&D mağazalarında sizleri bekliyor.

Moda İkonu Küçük Hanımlar ve Küçük Beylere Özel Temalar…

0-12 yaş grubu çocukları dünya çocuk modası ile buluşturan Kanz ve S&D mağazalarında farklı tarzlarda pek çok tema bulunuyor. Küçük prensesler tarzlarına uygun her parçayı ‘Summer Bird’de bulacak. ‘Surfing Fun’daki pantolon ve şortlar tam da küçük adamlar için.

Sezonun vazgeçilmez rengi ışıltılı mavi ve yeşilin tüm tonları ‘Sea Cup’ta. Hem spor hem de tatil şıklığını yaşatacak ürünlerin bulunduğu bu tema 1-6 yaş grubundaki küçük beylerin vazgeçilmezi olacak. Modayı yakından takip eden, şıklığından ödün vermeyen, pembe düşkünü minik kızlar yeni sezon da ‘Little Darling’i seçecek. Pembenin en güzel tonlarındaki kabarık ve şık elbiseler kalitesi ile 3 ay - 4 yaş aralığındaki küçük hanım efendilerin gözlerini kamaştıracak.

Kanz ve S&D mağazaları Yazın coşkusuna alkış tutan tasarımlarıyla her çocuğun tarzına ve kişiliğine özel seçenekler sunuyor. Evde, sokakta veya tatilde… Çocuklar her yerde bu temalardaki ürünler ile özgürce hareket ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT