Çocuklar Yazın Keyfini D&R’da Karne Hediyeleriyle Çıkarıyor

Çocuklar Yazın Keyfini D&R’da Karne Hediyeleriyle Çıkarıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Çocuklar Yazın Keyfini D&R’da Karne Hediyeleriyle Çıkarıyor

Tarihler: 15 Haziran 2022 Çarşamba ~ 15 Eylül 2022 Perşembe

Firma: D&R’

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 15, 2022 ~ Eyl 15, 2022

Karnelerini alan çocuklar tatile başlıyor! Oyuncaktan oyun konsollarına, elektronikten hobi malzemelerine pek çok ürünü müşterileriyle buluşturan D&R, karne hediyesi önerileriyle ailelerin işini kolaylaştırıyor.

Tüm yılı derslerine dört elle sarılarak geçiren çocuklar, karne hediyelerini de dört gözle bekliyor! D&R’ın hediye seçenekleri ile çocuğunuzun başarısını ödüllendirebilir ve onu yaza girerken sevindirebilirsiniz.

Taşıma çantalı, su tutmaz, bardak bölmeli Caribbo Unicorn Çocuk Kamp Sandalye ve Caribbo Çocuk Rejisör Koltuk, çocuklar için yazın en gözde hediye alternatifleri olarak öne çıkıyor.

Oyuncak kategorisinde kaçırılmayacak indirimler
D&R’da, her çocuğun zevkine hitap eden oyuncak alternatifleri indirimlerle yer alıyor. Yaratıcılığa kapı aralayan Playmobil ürünlerinde %30, erkek çocukların gözdesi Maisto araçlarda %25, tüm Silverlit oyuncaklarında %40, kızların vazgeçilmezi tüm Barbie oyuncaklarında ise %20 indirim aileleri bekliyor. D&R’da sunulan pek çok farklı oyuncak, miniklerin hayal gücünü geliştiriyor.

Yaz tatilinde kitaplarla hayal güçlerini geliştiren çocuklar için
D&R, yaz tatilini kitap okuyarak değerlendirmek isteyen çocuklar için bir kitap seçkisi de hazırladı. Yerli ve yabancı eserlerin yer aldığı listede Kral Şakir - Çok Bekledim Seni Yaz Tatili!, Antoine de Saint Exupery - Küçük Prens, Caroline Richards - Sevginin Gücü, Edmondo De Amicis - Çocuk Kalbi, Charlie Griffin - Hep Hayır! Diyen Çocuk Charlie Griffin bulunuyor.

Teknoloji meraklısı minikler için
Oral-B D100 diş fırçası serisi, bu yaz çocukların en büyük dostu olacak. Oral-B D100 Cars, Oral-B D100 Star Wars, Oral-B D100 Princess, Oral-B D100 Spiderman, Oral-B D100 Frozen Özel Seri Çocuklar İçin Şarj Edilebilir Diş Fırçaları, çocuklara Disney karakterleri sayesinde eğlenceyi ve hassas, etkili temizliği bir arada sunuyor.

Teknoloji tutkunu çocuklar için unutamayacakları karne hediyeleri arasında başı çeken ürünlerden biri de drone’lar. Minikler, CX-32W Kameralı Otonom Kalkış Yapan Drone Seti ile havada video kaydı da yapabiliyor.

Yaz demek oyun demek
Çocukların spor alışkanlığı kazanması için iyi bir seçim olan scooter, kaykay ve patenler, onların dışarıda daha fazla vakit geçirmeleri için de güzel bir fırsat sunuyor. En kullanışlı modeller D&R’da sizi bekliyor.

Çocukların en büyük tutkusu olan oyun konsolları, karne hediyesi için ideal seçeneklerden biri… PlayStation5, karnesini alan çocuğunuzu fazlasıyla sevindirebilir. Oynarken zamanın nasıl geçtiğinin farkına bile varmayacağı PES 2022 ve FIFA22 gibi sınırsız oyun seçeneği D&R’da yer alıyor.

Bu yaz birlikte puzzle yapmaya ne dersiniz? D&R’da sunulan Zilipoo 3D Puzzle, miniklerin yaz boyunca keyifli vakit geçirmesine olanak tanıyor. Ekilebilir modelleri de bulunan Zilipoo 3D Puzzle ile çocuğunuzun el ve gözlem becerilerini harekete geçirmesine yardım edebilirsiniz. Aynı zamanda Monopoly’den Scrabble’a, Pictionary’den Jenga’ya; D&R’da yer alan kutu oyunları ile yaza eğlence katabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT