Çocuklara Özel Rengarenk Koleksiyon

Alışveriş Alışveriş Rehberi Çocuklara Özel Rengarenk Koleksiyon

Tarihler: 05 Mayıs 2014 Pazartesi ~ 05 Temmuz 2014 Cumartesi

Firma: Skechers

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 5, 2014 ~ Tem 5, 2014

Amerika’nın en çok tercih edilen ayakkabı markalarından Skechers, erkek ve kadın modelleri dışında çocuklara özel ayakkabılar da tasarlıyor. Skechers, dikkat çekici figürleriyle, minikler için günlük kullanıma uygun ve neşeli seçenekler sunuyor. Skechers, rahatlık ve konforu eğlenceli modelleriyle çocukların ayağına getiriyor.

Fonksiyonellik ve konforu bir araya getiren Skechers, bu özelliklerini çocuk ayakkabılarında da gösteriyor ve çocuklara hitap eden, onlar için özel tasarlanmış eğlenceli ürünler sunuyor.

Çocuklara özel ayakkabı tasarlayan Skechers, hem onların vazgeçemeyeceği özellikleri hem de oldukça sevdikleri çizgi film karakterlerini ürünlerinde bir araya getiriyor.

Twinkle Toes, Hot Lights, Bella Ballerina ve Mega Flex çizgi film karakterleri Skechers çocuk ayakkabılarında hayat buluyor…

Çocuk ayakkabılarında Amerika’nın 1 numaralı markası olan Skechers, çocuklara rahat, renkli ve eğlenceli bir ayakkabı deneyimi yaşatıyor. Farklı tasarımları ve dikkat çekici figürleriyle, günlük kullanıma uygun ve neşeli seçenekler sunuyor. Skechers çocuk ayakkabılarının Twinkle Toes, Hot Lights, Bella Ballerina ve Mega Flex gibi alt markalarında çeşitli renk ve desenlerdeki modellerin yanı sıra; her bir serinin kendine has özellikleri de mevcut.

Bu yılın modası, ışıldayan çocuk ayakkabıları
Çocuklara vazgeçemeyecekleri bir eğlence sunan Skechers’ın Twinkle Toes serisinde ayakkabıların üzerine yerleştirilmiş, ışıl ışıl parlayan ışıklar, Hot Lights serisinde yürüdükçe yanan renkli ışıklar yer alıyor. Bella Ballerina serisinde çocukların dönmesini sağlayacak diskler ve üzerinde döndükçe yanan ışıklar bulunuyor. Mega Flex modelleri ise tabanında bulunan yaylarla zıplamayı seven çocuklara hitap ediyor.

Memory Foam tabanlı Skechers ayakkabılar çocuklara rahatlık sunuyor
Özel bir plastik materyalden üretilen Memory Foam tabanlı Skechers ayakkabılar, rahatlık, konfor, yumuşaklık ve hafiflik hislerinin hepsini bir arada sunuyor. Memory Foam tabanlı kids modelleri; çocuklara konfor ve rahatlık sunarken renkleriyle de kalplerini çalıyor.

Skechers’ın en zengin ürün çeşidi Skechers Suadiye mağazasında bulunuyor. Boyner, YKM, Intersport ve Ayakkabı Dünyası gibi büyük perakende noktalarından ve morhipo.com, zizigo.com gibi alışveriş sitelerinden de Skechers ürünlerine ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT