Çocukların Çok Sevdiği Karakterlerin Lisanslı Ürünleri

Çocukların Çok Sevdiği Karakterlerin Lisanslı Ürünleri

Alışveriş Alışveriş Rehberi Çocukların Çok Sevdiği Karakterlerin Lisanslı Ürünleri

Tarihler: 29 Mayıs 2018 Salı ~ 29 Temmuz 2018 Pazar

Firma: Boyner

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 29, 2018 ~ Tem 29, 2018

Dünya modasının en beğenilen ve takip edilen markalarını aynı çatı altında buluşturan Boyner, çocuklar için de zengin bir koleksiyon sunuyor. Rengarenk tasarımlarıyla çocukların favori markalarını buluşturan Boyner’de, özellikle lisanslı ürünler dikkat çekiyor.

Çocuklar için eğlenceli bir alışveriş deneyimi yaşatmayı amaçlayan Boyner, çok kısa sürede çocukların en sevdiği oyuncaklardan ve çizgi dizilerden biri haline gelen Enchantimals’ın giyim ürünlerinin lisansını aldı. En yakın arkadaşları hayvan dostları ile maceradan maceraya koşan birbirinden sevimli Enchantimals karakterlerinin giyim ürünleri sadece Boyner’de çocuklarla buluşacak. Tişörtler, atletler, taytlar ve elbiselerden oluşan Enchantimals koleksiyonuna Boyner mağazalarından ve Boyner.com.tr’den ulaşabilmek mümkün.

Enchantimals giyim koleksiyonunun yanı sıra Barbie’nin ve bir başka çizgi dizi olan Monster High’ın giyim serisi de sadece Boyner’de çocukların beğenisine sunuluyor. Lisanslı ürün kataloğunu her geçen gün güçlendiren Boyner’de farklı karakterlerin ürünlerine de yer veriliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT