Çocukların Sevdiği Karakterler

Çocukların Sevdiği Karakterler

Alışveriş Alışveriş Rehberi Çocukların Sevdiği Karakterler

Tarihler: 30 Mayıs 2018 Çarşamba ~ 30 Temmuz 2018 Pazartesi

Firma: Özdilek

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 30, 2018 ~ Tem 30, 2018

Ev tekstili ve dekorasyonunun sevilen markası Özdilek, lisanslı ürün koleksiyonuna eklediği yeni ürünlerle çocukların odalarını eğlenceli bir dünyaya dönüştürüyor. Spiderman, Cars, Frozen ve Minnie gibi sevilen karakterler Özdilek nevresim takımları ile miniklerin odalarında hayat buluyor.

Çocukların ve gençlerin olduğu kadar annelerin ve babaların da sevdiği kahramanları nevresimleriyle buluşturan Özdilek, lisanlı ürünleriyle Özdilek kalitesini yaşam alanlarına taşıyor. Özdilek; Spiderman, Cars, Frozen ve Minnie lisanslı tasarımlarına sahip nevresim takımlarıyla, çocuk odalarının vazgeçilmez ürünü haline geliyor.

Spiderman lisanslı ürünleriyle Özdilek, çocukların maceradan maceraya atılmalarına eşlik ediyor. Araba tutkunlarını da unutmuyor ve şampiyon Şimşek McQueen ile miniklerin kendilerini yarış pistinde hissetmelerini sağlıyor. Karlar Ülkesi’nin sihirli dünyasında minikleri konuk eden Elsa ve Anna nevresim takımları, odalarını eğlenceli bir dünyaya dönüştürmek isteyen çocukların tercihi oluyor.

Miniklerin hayallerinin tasarıma yansımış hali olan nevresim takımlarına, farklı renk ve ebat seçenekleriyle Özdilek Ev Tekstil mağazaları, Özdilek departman mağazaları ve Özdilek yetkili satış noktalarından rahatlıkla ulaşabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT