Çocukların Sömestr Heyecanı Mutluluğa Dönüşüyor

Çocukların Sömestr Heyecanı Mutluluğa Dönüşüyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Çocukların Sömestr Heyecanı Mutluluğa Dönüşüyor

Tarihler: 02 Ocak 2018 Salı ~ 02 Mart 2018 Cuma

Firma: Boyner

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 2, 2018 ~ Mar 2, 2018

Yoğun geçen bir okul döneminden sonra heyecanla beklenen sömestr tatili başladı. En sevilen moda markalarından seçili koleksiyonları ve özel markalarını miniklerle buluşturan Boyner, yüzlerce karne hediyesiyle çocukların tatil heyecanına eşlik ediyor.

Boyner özel markalarından Funky Rocks, Pink and Orange, North of Navy; moda trendlerini yansıtan güncel seçenekleri, soğuk kış günlerine yönelik fonksiyonel detayları ve uygun fiyatları ile bu sezonda da çocukların ve anne-babaların vazgeçilmezi oluyor. Yine çocukların favorileri Limon Company, US Polo ASSN., Soobe koleksiyonlarında yer alan birbirinden renkli seçenekler çocuklar için en güzel karne hediyelerine dönüşüyor.

Çocukların hayatına renk katan seçnekler Boyner’de

Soğuk kış günlerinde çocuk modasında da yoğun hareketlilik yaşanıyor. Benetton montlar miniklere sıcacık ve renkli bir mevsim vadediyor. Harley Davidson’un Boyner’e özel çizmeleri ile Lumberjack’in farklı seçenekteki botları çocuklara maksimum konfor sunuyor. Columbia’nın ayakkabı ve montları ise şıklıkları kadar çocukları soğuğa karşı koruyan birçok farklı teknolojik özelliği ile bu sezonda da öne çıkıyor.

Spor giyim meraklılarına Adidas, Nike, Puma, Skechers, New Balance spor ayakkabı ve kıyafetleri, ayrıca sırt çantaları, kaşkol, şapka, bere ve eldivenler, Boyner ile çocukların tatil sevincine eşlik ediyor.

Çocukları mutlu edecek hediyeler için sen de Boynerle...

Sömestr2018

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT