Colin's 2013 Sonbahar/Kış Kadın Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Colin's 2013 Sonbahar/Kış Kadın Koleksiyonu

Tarihler: 19 Eylül 2013 Perşembe ~ 19 Kasım 2013 Salı

Firma: Colin's

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 19, 2013 ~ Kas 19, 2013

Colin’s , 2013 Sonbahar/Kış Kadın Koleksiyonu’nda rahatlığı ön plana çıkarıyor. Denim koleksiyonunda yenilikleri ile adından söz ettiren Colin’s , bu sezon kadınlar için yeni fitleriyle şıklığın kapılarını aralıyor.
Rahatlık ve şıklığı bir arada sunan geniş ürün yelpazesiyle öne çıkan Colin’s , 2013 Sonbahar/Kış Kadın Koleksiyonu’nda hep en rahatı, kendine en yakışanı arayan kadınlar için yola çıktı. Kadın vücuduna en iyi uyum sağlayacak ve rahat hissettirecek şekilde yorumlanan jeanler; skinny ve bootcut olarak her zevke hitap ediyor. Koleksiyonda kullanılan özel stretch kumaşlar sayesinde tüm fitler kadın vücuduyla kusursuz uyum gösteriyor. Colin’s , yeni fiti 794 Monica Skinny Flare ile de kadınların jean tutkusuna yeni bir soluk katıyor.

Detaylara önem veren bir yaklaşım
Her sezon olduğu gibi bu sezonda da en ince ayrıntısına kadar düşünülen denim koleksiyonu, günün her saatinde şıklıktan ödün vermeyenler için tasarlandı. Özel kumaşlar, renkli kaplamalar, indigo satenler ile hayat bulan Colin’s 2013 Sonbahar/Kış Kadın Koleksiyonu, renklerle kombine edilerek, herkesin genç hissetmesi için özel olarak hazırlandı. Son yıllarda egemenliği kimseye kaptırmayan indigoların öne çıktığı bir sezona ‘merhaba’ diyen Colin’s , random bleachli açık ve orta renkli jeanler, parlak görünümlü daha koyu yıkamalı saten jeanler ile gardıropların vazgeçilmezi olmayı hedefliyor.

Sonbaharın tatlı esintilerini de hissettiren Colin’s 2013 Sonbahar/Kış Kadın Koleksiyonu, bordoyu indigo denim ile harmanlayarak sonbahara hazırlık yapıyor. İndigo denim kumaşının tersini dikim detaylarında kullanarak smart ve gece-gündüz kullanıma da uygun hale getiren Colin’s , ister paçası katlı kesimler olarak şık bir jean, ister paçası açık normal boy bir jean olarak kadınların beğenisine sunuyor.

Günün her saatinde jean giyilecek
Son yıllarda günlük hayatın yanı sıra günün her saatinde kullanılan jeanleri detayları ile şekillendiren ve adından söz ettiren Colin’s , blue black detaylı jeanler, kemerde kontras renk kumaş kullanımı, deri fleto detayları, paçada kullanılan fermuarlar ve dar dikiş kullanımı ile her jeane farklı bir hareket katarak kadınların gözdesi oluyor. Her dokunuşun kadınlar üzerindeki etkisini bilen ve jeanlerde bunu yorumlayan Colin’s , düğmeler, rivetler ve deri etiketler ile minik dokunuşları sürprizlere çeviriyor. Jeanler ile kombineli bir şekilde kullanılan denim gömlekler ise bu yıl vintage yıkamalı, ceplerde nakış detaylı, günün her saati her kombine uyabilecek basic gömlekler olarak karşımıza çıkıyor.

COLIN’S : 2013 Sonbahar/Kış Kadın Koleksiyonu’na 6 tema ile damga vuruyor
2013 Sonbahar/Kış Kadın Koleksiyonu ile sonbaharın romantizmi, tutkusu ve hüznüne yolculuk yapan Colin’s , yenilenen temaları ile herkesi moda yolculuğuna davet ediyor. Oluşturduğu 6 tema ile her kadının kendini bulacağı bir koleksiyona imza atan Colin’s , şık, bakımlı, trend ve kusursuz olmak isteyenlere hitap ediyor.

Campus Girl, Teen Club, Vintage Mood, Pretty Gothic, Modern Military ve Grunge Love
temaları ile her yaşa şıklık katan Colin’s , sonbahara adım atarken arkasından gelecek olan kışa herkesi hazırlıyor.

Kolejli kız görünümünün her yıl yenilenerek işlendiği ‘Campus Girl’ temasını bu yıl da yenileyen Colin’s , rahat ve yumuşak hatları ön plana çıkarıyor. Kolej ceketleri, ekose etekler, Oxford tarzı diz altı çoraplar ile şekillenen Campus Girl, canlı renkler ile gençliğe vurgu yapıyor. Bordo, kırmızı, mavi, yeşil, ekru, lacivert ve safran sarının merkez olarak kullanıldığı temada, canlılık göze çarpıyor.

Colin’s ’in 2013 Sonbahar/Kış Kadın Koleksiyonu’na yeni katılan ‘Teen Club’ karton karakterleri ile bezenmiş baskılı ve sloganlı tişörtler ile teenage’ler için kusursuz bir sokak şıklığı sunuyor. Skinny pantolonların sıkça kullanıldığı temada ayrıca grinin tonları, taba, petrol ve pembe renkler ön plana çıkıyor.

Kırsal kesimden esintilerin şehir hayatına uygun hale getirilmesi ile oluşturulan ‘Vintage Mood’ etnik motifleri ile floral bir sonbahara atıfta bulunuyor. Kadife ve dantel kumaşların siyah ve bordo ile kombinlenmesi ile oluşan tema, elbise ve gömlekler ile zenginleştirilerek gardıroplara farklı bir esinti sağlıyor. İndigo, petrol yeşili, vizon, safran sarı gibi renklerin sıkça kullanıldığı temada ayrıca uzun ve etnik desenli elbiseler de yer alıyor.

İddialı bir feminen duruşun simgesi olmaya aday ‘Pretty Gothic’ teması ile Colin’s , deriler, kapitoneler, yakasız biker ile kadın duruşunun asaletinin altını çiziyor. Elbise ve dokuma üstlerin deri-taş detaylar ile süslenerek payet ve taşlar ile zenginleştirildiği Pretty Gothic, danteli günlük hayatın içerisinde bir vazgeçilmez olarak konumlandırıyor.

Bu yılın farklı dokunuşlarından bir tanesi olan ‘Modern Military’ teması military vurgusunun olmazsa olmazı kamuflaj ile hayat buluyor. Skinny tarzı ile şekillenen Modern Military, kamuflaj baskılı pantolonlar, angora trikolar, ince deri montlar ve army etiketleri ile detaylandırılıyor. Leopar detaylı parçaların da farklı bir yorum ile düzenlendiği temada sonbaharın sakin, dingin ve koyu renklerinde kendini buluyor. Bordo, ekru, vizon ve taş renklerinin kullanıldığı Modern Military, gabardinler ve viskonlar ile hareketli hale getiriliyor.

Bu yılın en ele avuca sığmayan teması ‘Grunge Love’ , asi bir duruşla karşımıza çıkıyor. Eski ve yıpranmış görüntüsü ile metal ve varakların can bulduğu temada, deri motorcu temalar, deri kesimli detaylar dikkat çekiyor. Bol kesimli trikolar ve hırkaların, ekoseli gömlekler ile kombinlendiği Grunge Love temasında, ekose kumaşlar, deri, özel yıkamalar, jakarlar ile ön plana çıkıyor.

Tamamlayıcı ürünler ile her kıyafet kusursuzlaşıyor
Şıklık konusunda aksesuarların varlığını her koleksiyonunda daha da detaylandıran Colin’s , 2013 Sonbahar/Kış Kadın Koleksiyonu’nda çantadan ayakkabıya, kemerden şala, cüzdandan kışın vazgeçilmezleri olan atkı-bere-eldivene kadar her detayı ince ince şekillendiriyor.

Kıyafetlerin olmazsa olmazı çantalar, Colin’s ’in yeni koleksiyonu ile eksikliği her dakika hissedilecek şekilde tasarlanmış. Şarap, taba ve siyah renklerin hâkim olduğu grupta altın ve antik siyah trok modası devam ederken, büyük boy shopping bag’lerin yanı sıra bowling bag ve küçük shoulder bag modeller de her zamanki gibi vazgeçilmezler arasında yer alıyor.

Sonbaharın en önemli ayakkabı modellerinden babetlerin loafer tarzı baskılı ve leopar desenli olarak yeniden yorumlanması ile karşımıza çıkan ayakkabı koleksiyonu ise bilekli sneaker modeller ve gizli tabanlı yüksek konçlu spor ayakkabılar ile de çeşitleniyor. Sonbahardan sonra kış için de detaylandırılan ayakkabılar, binici çizmeleri ve eskitilmiş görünümlü western botları ile de ayakları ısıtıyor.

Çanta ve ayakkabıların en önemli tamamlayıcısı kemerler ise koleksiyonda en büyük detayların başında geliyor. Koyu yeşil, taba, şarap ve kahve renklerin hâkim olduğu grupta, trok, lazer, leopar ve western desenleriyle göze çarpıyor.

Hem erkek hem de kadın aksesuarlarının başında gelen şallar, bu yıl koleksiyon genişliği ile her kıyafetin tamamlayıcısı konumundan ödün vermiyor. Şarap, ekru, karamel, koyu yeşil renklerin hâkim olduğu koleksiyonda, kamuflajın farklı renk tonlarından oluşan baskılı modelleri, küçük yıldız baskıları, yıldız-kurukafa desenleri, yılan desenleri, dantel ilaveli modeller ile hayatımıza adım atıyor.

Kadınların vazgeçilmezlerinden olan cüzdanlarda ise iç detaylar hayatı kolaylaştıracak şekilde tasarlandı. Özellikle dikdörtgen modeller, kullanım rahatlığı ve ergonomisi ile çok tercih edilirken, taba, siyah, şarap ve kahve renkler de her ortama uyum sağlıyor.

Colin’s aksesuar grubunun artık önemli bir üyesi olan saat grubunda, gold ve rose kasa renkler öne çıkarken, şarap, bej, gümüş, siyah ve kırmızı renk kordonlarla günün en son kadran seçenekleri de reyonlarda bayan saatseverleri bekliyor.

Kış aylarının sadık dostları atkı-bere-eldiven koleksiyonu, zümrüt, camel, ekru, şarap, kahve, bordo, fuşya tonlarında içinizi ısıtmak için hazırlandı. Kalın kış örgülerinin de detaylandırıldığı koleksiyonda kış için her ayrıntı düşünüldü.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT