Colin’s Erkeği, Sonbahar - Kışın Renklerini Tarzına Taşıyor

Colin’s Erkeği, Sonbahar - Kışın Renklerini Tarzına Taşıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Colin’s Erkeği, Sonbahar - Kışın Renklerini Tarzına Taşıyor

Tarihler: 13 Ekim 2021 Çarşamba ~ 13 Aralık 2021 Pazartesi

Firma: Colin’s

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 13, 2021 ~ Ara 13, 2021

COLIN’S 2021-2022 Sonbahar Kış Koleksiyonu, üç farklı temasıyla erkeklerin birbirinden farklı yaşam tarzlarını yansıtıyor. Siyah, gri ve turuncuyu işleyen Urban Idol, sokağın ritmini yakalarken; Grounded Nostalgia, yeşil ve kiremitin tonlarıyla doğa tutkunlarına kucak açıyor. Dijital çağın getirdiği görüntülerden keyif alan erkekler Digital Future ile teknolojinin neon ve canlı renklerini tarzlarına taşıyor.

Urban Idol ile dikkat çek
Siyah, gri ve turuncunun başrolde olduğu Urban Idol teması, asi ve kural tanımayan modelleriyle sokak stilini benimsemiş erkekleri hedefliyor. Modern grafik desenler, dikkat çeken sloganlar ve tipografiler tişört ve sweatshirtlere işlenirken, fotoğraf baskılar da bu sezon modellerde yer buluyor. Bol kesimli tişörtlerinde sırt baskılarına da yer veren tema, üst üste giyilmiş kombinler sunarak salaş-şık bir görüntü yaratıyor. Yenilikçi dokulara sahip trikolar ve ekoseli gömlekler tarzları tamamlıyor.

Grounded Nostalgia ile şehirden uzaklaş
Tarçından safran sarı tonlarına uzanan Urban Nomad teması, lacivert ve haki ile buluşarak doğayı kombinlere taşıyor. Doğasever erkekler, konforu kısıtlamayan çok cepli kargo pantolonları ve sade tasarımlara sahip kalın gramajlı sweatshirtleri tercih ediyor. Nostaljik modellere modern dokunuşlar sunan tema, farklı dokuları bir araya getiren trikolar, ceket formlu ve ekoseli gömlekler ile şehirden uzaklaşmaktan keyif alan erkeklerin tercihi oluyor.

Digital Future ile yeniliği keşfet
Yenilikten hoşlananları hedefleyen renkler Digital Future temasının modellerinde hayat buluyor. Teknolojinin renkleri olan sarı, mor ve yeşile sıklıkla yer veren tema; beyaz, siyah ve lacivert ile tamamlanıyor. Özgür ruhlu erkeklerin tercihi canlı renkli modeller güncel form ve detaylarla bambaşka bir görünüme kavuşturuyor. Büyük baskılı, çizgili ve eğlenceli sloganların yanında farklı olarak rengarenk ekranlar, bilim kurgu filmleri ve 3D dijital oyunları andıran görüntüler sweatshirtler ve tişörtlerde yer buluyor. Dijital ortamı modellerine taşıyan tema, bu sezon erkeklerin vazgeçilmezi oluyor.

Tarzına önem veren erkeklerin tercihi 2021-2022 Sonbahar-Kış Erkek Koleksiyonu, tüm COLIN’S mağazalarında ve colins.com.tr’de keşfedilmeyi bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT