COLIN’S Jean ile Daha Özgün Tarzlar

COLIN’S Jean ile Daha Özgün Tarzlar

Alışveriş Alışveriş Rehberi COLIN’S Jean ile Daha Özgün Tarzlar

Tarihler: 17 Ağustos 2018 Cuma ~ 17 Ekim 2018 Çarşamba

Firma: COLIN’S

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 17, 2018 ~ Eki 17, 2018

İlhamını jean tutkunlarından alan COLIN’S Sonbahar-Kış Erkek Jean Koleksiyonu, minimal ve modern çizgilerini sokağın özgür ruhuyla birleştiriyor. Herkesi kendi gibi olmaya davet eden COLIN’S Jean koleksiyonu, indigodan siyaha geniş renk ve bol model çeşitliliği ile eşsiz bir jean deneyimi yaşatmayı amaçlıyor.

COLIN’S koleksiyonunda öne çıkan vintage dokunuşlar, jean’in görkemli günlerini anımsatırken, günümüz fitleri ile daimi parçalar ortaya çıkarıyor. Kürklü ceketler ve içi şardonlu pantolonlar, her yaştan jean tutkunlarını etkileyecek bir sezon yaratıyor. COLIN’S’in özgün tarzı RAW jean’leri ile tamamlanıyor. Her yaşa ve günlük kullanıma uygun modelleriyle sokakta COLIN’S canlılığını belli ediyor.

COLIN’S, bu sezonun Jean koleksiyonu ile sokağın özgürlüğünü COLIN’S mağazalarında ve colins.com.tr alışveriş sitesinde Jean tutkunlarıyla buluşturuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT