Colin’s’te Yaz Sezonu Ürünleri Tek Fiyat

Alışveriş Alışveriş Rehberi Colin’s’te Yaz Sezonu Ürünleri Tek Fiyat

Tarihler: 23 Eylül 2013 Pazartesi ~ 23 Kasım 2013 Cumartesi

Firma: Colin's

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 23, 2013 ~ Kas 23, 2013

Rahatlık ve şıklığı bir arada sunan geniş ürün yelpazesiyle öne çıkan Colin’s, tüm yaz ürünlerinde ‘Tek Fiyat’ kampanyasıyla yaz sezonuna veda ediyor. Kampanyalara ara vermeden devam eden Colin’s’te ayrıca 2013 model Range Rover Evoque otomobil kazanma şansı sunan Jean Fest kampanyası da devam ediyor.
Rahatlık ve şıklığı bir arada sunan geniş ürün yelpazesiyle öne çıkan Colin’s, tüm yaz ürünlerinde ‘Tek Fiyat’ kampanyasıyla yazın en avantajlı fiyatlarını sizlerle buluşturuyor. Her ürün grubunda ürünlere göre tek fiyat uygulayan Colin’s ayrıca Jean Fest kampanyasına da tüm hızıyla devam ediyor.

‘Colin’s, yazlık ürünlerde uyguladığı tek fiyat kampanyasıyla yazı dört dörtlük bitirmenize olanak sağlıyor. Ayrıca 2013 model Range Rover Evoque otomobil kazanma şansı sunan Jean Fest kampanyası da Colin’s mağazalarında devam ediyor. 26 Ağustos – 30 Eylül 2013 tarihleri arasında her 50 TL’lik jean alışverişine bir çekiliş hakkı sunan Colin’s Jean Fest, çekilişle 1 kişiyi Range Rover Evoque otomobil sahibi yapıyor.

Colin’s yaz bitmeden yaz sezonu kampanyalarından faydalanmak isteyenleri

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT