Color Blocking Modası Ayakkabılarda: Nike What The Max

Alışveriş Alışveriş Rehberi Color Blocking Modası Ayakkabılarda: Nike What The Max

Tarihler: 27 Haziran 2012 Çarşamba ~ 27 Ağustos 2012 Pazartesi

Firma: Nike Sportswear

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 27, 2012 ~ Ağu 27, 2012

Nike Sportswear, sezonun modası “color blocking”i ayakkabılara taşıyan What the Max koleksiyonunu tanıttı. Nike’ın, denge ve sağlamlık sunan, ayağa nefes aldıran Hyperfuse teknolojisiyle üretilen koleksiyon, neon renkleriyle yazın enerjisini yansıtan 3 modelden oluşuyor. Ayakkabılar, gün boyunca kullanılabilen, rahat ve dikkat çekici bir seçenek sunuyor.

Nike tasarım ekibinin ilk olarak basketbol ayakkabısı için geliştirdiği Hyperfuse teknolojisi, Nike Sportswear’in ikonik modelleriyle spor salonlarından sokağa çıkıyor. Ayakkabıya denge, sağlamlık ve nefes alma özellikleri kazandıran 3 katmandan oluşan yüzey, sağlamlıktan ödün vermeden daha hafif bir tasarımı mümkün kılıyor. Özel ısıtma ve baskı teknikleri, geleneksel kesme-dikme yöntemleriyle hazırlanan koleksiyon, yaz kombinlerine damgasını vurmaya hazırlanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT