Columbia ile Doğa Maceralarına Annenizi Ortak Edin

Columbia ile Doğa Maceralarına Annenizi Ortak Edin

Alışveriş Alışveriş Rehberi Columbia ile Doğa Maceralarına Annenizi Ortak Edin

Tarihler: 08 Mayıs 2018 Salı ~ 08 Temmuz 2018 Pazar

Firma: Columbia

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 8, 2018 ~ Tem 8, 2018

Outdoor ve aktif yaşamın gözde markası Columbia ile yaşayacağınız doğa maceralarına annenizi ortak edin! Anneler Günü’ne özel olarak; 5-13 Mayıs tarihleri arasında, Columbia mağazalardan yapılan alışverişlerde seçili kadın ürünlerinde %25 indirim, birden fazla ürün alınması durumunda ise %35 indirim fırsatı sunuluyor.

Spor giyim tutkunlarının vazgeçilmez markası Columbia, Anneler Günü’nde bir hediyeden çok daha fazlasını sunuyor. Annenizle birlikte paylaşacağınız kıymetli anları Columbia konforu ile yaşamak üzere hediye seçeneklerini incelemek için Columbia mağazalarına davetlisiniz. Anneler Günü kampanyası ile göz dolduran Columbia’da seçili kadın ürünlerinde %25 indirim, çoklu ürün alımında ise sepette en az 1 kadın ürünü olması durumunda %35 indirim fırsatı macera tutkunlarını bekliyor.

Columbia, Anneler Günü’nde, doğa maceralarına annenizi deortak ediyor.Bir hediyenin çok ötesinde, birlikte keyifli anılar biriktirirken Columbia’nın konfor sunan ürünleri ile anneniz doğanın keyfini yaşayacak.Columbia’nın sıcaktan, rüzgardan ve güneşin zararlı ışınlarından koruyan ürünleri ile annenize hem sağlıklı ve aktif bir yaşamın hem de birlikte yepyeni maceralara ortak olmanın anahtarını sunacaksınız. Columbia İlkbahar-Yaz 18 koleksiyonunda yer alan, nemi emerek hapseden Omni-Wick™ teknolojisi ile sıcak günlerde terlemek kabus olmaktan çıkıyor. Pamuklu yapısı ve hafif dokusu ile dikkat çeken ürünler OmniShade teknolojisinin UPF 25 VE 50 koruma gücü ile güneşin zararlı ışınlarından koruyor.

Columbia’nın üstün performans sunan koşu ayakkabısı serisi Columbia Montrail ise patikaları keşfetmeniz için en zor şartlarda test edildi ve onaylandı. Tüm hava ve zemin koşullarına ayak uyduran Columbia Montrail ile hem doğada hem şehirde ayak basmadığınız yer kalmayacak.

Koruyucu ve performans arttırıcı özellikleri ile olduğu kadar aktif yaşam ve spor modasına yön veren tasarımları ile ön plana çıkan Columbia koleksiyonunda yer alan Techlite™ teknolojisine sahip ayakkabılar,mükemmel yastıklamasıyla uzun süreli konfor ve yüksek enerji dönüşü sağlıyor.

Columbia ürünlerine mağazalardan ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT