Converse 'Sparkling Wash' Koleksiyonuyla Sezona Hızlı Bir Giriş Yapıyor!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Converse 'Sparkling Wash' Koleksiyonuyla Sezona Hızlı Bir Giriş Yapıyor!

Tarihler: 13 Ağustos 2014 Çarşamba ~ 13 Ekim 2014 Pazartesi

Firma: Converse

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 13, 2014 ~ Eki 13, 2014

Sokak modasının öncü markalarından Converse, yeni sezona hızlı bir giriş yapıyor. 'Sparkling Wash' adını verdiği yepyeni koleksiyonu sıradışı görünmek isteyen Converse tutkunları için farklı seçenekleri bir arada sunuyor. Klasik Converse tasarımlarından oldukça farklılaşan koleksiyon Converse mağazalarında ve www.converse.com.tr adresinden satışa sunuluyor.

Sparkling Wash koleksiyonunda yer alan ve arkasında bulunan fermuar detayı ile 'Back Zip' modeller sezonun en gözde ürünlerinden biri olması ile dikkat çekiyor. Çok sevilen 'Platform' ve 'Platform Plus' modelleri ise platform topuk ve dolgu topuk modasını Converse rahatlığı ile buluşturup günün her saatinde şıklığı ve rahatlığı bir arada sunarak geniş bir beğeni kitlesine hitap ediyor. Günün her saati giyilebilecek Converse’lerin farklı renk seçeneklerini de bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT