Crate And Barrel, Ramazan Sofralarını Şehirli Stili İle Buluşturuyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Crate And Barrel, Ramazan Sofralarını Şehirli Stili İle Buluşturuyor

Tarihler: 25 Haziran 2014 Çarşamba ~ 25 Ağustos 2014 Pazartesi

Firma: Crate And Barrel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 25, 2014 ~ Ağu 25, 2014

Dünya ev perakendesinin gözde markası Crate and Barrel, Ramazan sofralarına renk ve keyif katıyor...

İstanbul, 23 Haziran 2014 – Amerikan mobilya, dekorasyon ve ev aksesuarı perakende zinciri Crate and Barrel, Kanada, Meksika, Dubai ve Singapur’dan sonra Türkiye’deki ilk mağazalarının kapılarını Mayıs ayında Zorlu Center ve Akasya Acıbadem’de açtı. Crate and Barrel, günlük hayata damgasını vuran zarif şehirli stilini sofralarla buluşturuyor.

Yemek odasından yatak odasına, mutfaktan salona kadar her ihtiyaca yönelik şık ve keyifli dekorasyon çözümleri sunan Crate and Barrel, geleneksel ve modern tarzları birleştirdiği ürünleriyle tasarım ve işlevselliği de bir arada sunuyor. Desenlerin ve sıcak renklerin yanı sıra pastel tonların da ön plana çıktığı sofra takımları, masa örtüleri, farklı kullanım alanlarına uygun bardak çeşitleri ve servis takımları, Ramazan sofralarını renklendirerek davetlerinin ideal seçeneği oluyor.

A’dan Z’ye evleri ve yaşam alanlarını tamamlayan Crate and Barrel, ilham veren, yalın ve yaratıcı stilini Ramazan sofralarına taşımak isteyenleri Zorlu Center ve Akasya Acıbadem mağazalarına bekliyor.

Ramazan2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT