Curved UHD TV teknolojisi, Samsung ile Türkiye’de!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Curved UHD TV teknolojisi, Samsung ile Türkiye’de!

Tarihler: 16 Nisan 2014 Çarşamba ~ 16 Haziran 2014 Pazartesi

Firma: Samsung

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 16, 2014 ~ Haz 16, 2014

Samsung Electronics, yeni nesil Curved UHD TV serisini tanıttı. Yeni Samsung Curved UHD TV’ler, yenilikçi tasarımı ve benzersiz görüntü deneyimi ile öne çıkıyor. Farklı açılardan bakıldığında da iki kat canlı ve parlak görüntü sunan Samsung Curved UHD TV, tüm noktalardan en iyi görüntüleme deneyimi sağlıyor. 55 ve 65 inç modellerin ardından 78 inç modelin de satışa sunulacağı Curved UHD TV’lerin tavsiye edilen son kullanıcı satış fiyatı 8.000 TL ila 15.000 TL arasında değişiyor.

Samsung’un Curved UHD TV modelleri, optimize edilmiş renk özelliği sağlayan ve derinlik hissini artıran, yeni bir patentli görüntü algoritması kullanıyor. Kavisli panelin geliştirilmesi ve yeni TV devre teknolojisinin eklenmesiyle, çok daha üstün görsel sonuçlar ortaya çıkıyor. Görüntü kaynağı gözetmeksizin, tüm içeriği “UHD” görüntü kalitesine dönüştüren ‘UHD Upscaling’ özelliği de ürünü farklı kılan bir diğer unsur olarak öne çıkıyor. Samsung’un Curved UHD TV’si, 8 milyon piksel (3840X2160) ekran çözünürlüğüne sahip.

Zamana meydan okuyan TV

TV teknolojisinde yeni bir devri başlatan Samsung Akıllı Gelişim Kiti, Samsung Smart TV’nizin arkasındaki yuvaya kolayca yerleştiriliyor ve kısa süre içinde en güncel Smart TV yeniliklerini TV’nizle buluşturuyor. Samsung UHD TV gelişim Kiti ile CPU, GPU ve bellek gibi donanım iyileştirmeleri de en yeni Smart TV'lerin düzeyine yükseltebiliyor. Böylece daha yüksek internet hızına ve farklı TV uygulamalarının yüksek performansla kullanılmasını sağlayan çoklu görev özelliğine sahip oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT