D&R'ın Eğlence Dolu Dünyası

D&R'ın Eğlence Dolu Dünyası

Alışveriş Alışveriş Rehberi D&R'ın Eğlence Dolu Dünyası

Tarihler: 04 Temmuz 2018 Çarşamba ~ 04 Eylül 2018 Salı

Firma: D&R

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 4, 2018 ~ Eyl 4, 2018

Yazın gelmesiyle birlikte kampta, plajda ya da bahçede hoş vakit geçirmek isteyenlere sunduğu geniş ürün yelpazesiyle D&R, tatil sevincinize ve ölümsüz anılarına ortak olacak.

Kitap ve teknoloji seven, hem gündüz hem de gece okuyucuları için son teknoloji ile tasarlanan ve pratik taşınabilir özelliğiyle e-kitap okuyucuların en yenisi“KoboClara”yı bu yaz, plaj çantalarınızdan ayıramayacaksınız.

Teknoloji ve yaratıcılığı bir araya getiren, Türkiye’de sadece D&R’larda satılan Polaroid Pop Instant dijital kamera,Polaroid Hoop ve Polaroid SnapTouch Instant fotoğraf makinalarıyla en değerli tatil anılarınızı ölümsüzleştirebileceksiniz.

GoPro HERO 5Black Action’larla su altında çok özel deneyimler yaşayabilirken, JBL GoBluetooth Hoparlör ve Sony Walkman kulaklıkla sınırsız müziğe istediğiniz her yerde hız kesmeden ulaşabileceksiniz.

Çocuklarınızla beraber yazın keyfini doyasıya çıkarmak isterseniz de D&R, yüzlerce ceşit oyuncak ve eğlence ürünleriyle sizleri bekliyor. ”Out” markasının tasarladığı özel plaj oyuncaklarıyla kumdan kaleler yapmak artık çok daha neşeli hale gelirken “Nerf”lerle çocuklarınız eğlence ve aksiyonu birlikte yaşayabilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT